Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

PSD2 Event | 1 & 2 februari 2017

IIR

PSD2 Event | 1 & 2 februari 2017

Ticketinformatie

Tickettype Prijs Servicekosten BTW Aantal
PSD2 Event - Dag 1 & 2
Inclusief koffie/thee/lunch end documentatie.
€ 1.499,00 € 0,00 € 314,79

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel PSD2 Event | 1 & 2 februari 2017

Evenementgegevens

PSD2 verplicht banken ertoe dat er in 2018 een aantal belangrijke aanpassingen in het betalingsverkeer worden doorgevoerd. De concurrentie op betaaldiensten zal naar verwachting enorm toenemen en  voornamelijk komen uit de hoek van Fintech bedrijven of grote online spelers.

De wetgeving sluit aan bij de grotere ontwikkeling die binnen banken plaatsvindt: de transformatie naar de digitale bank, die van een traditioneel gesloten instelling beweegt naar een meer open systeem. Hierdoor staan bestaande verdienmodellen onder druk en zien flexibele en innovatieve fintech bedrijven een gat in de markt.

Zijn sector overstijgende innovaties zoals gebruik van API’s, Blockchain en Machine Learning de voorbode van een radicale verandering binnen het financiële systeem?

Hoe kunt u hier als bank mee omgaan, op welke manier kunt u van toegevoegde waarde blijven voor uw klant en hoe zorgt u ervoor dat u ook in de toekomst als bank bestaansrecht houdt? 

Heb je vragen over PSD2 Event | 1 & 2 februari 2017? Neem contact op met IIR

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

WaarNederland

Organisator

IIR

IIR houdt al ruim 25 jaar professionals op de hoogte over specifieke vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. We bepalen de inhoud van congressen door te luisteren, naar u en uw collega’s via marktonderzoek en enquêtes, telefonische interviews en adviezen vanuit ons netwerk. Resultaat? Praktijkgerichte leer- en netwerkbijeenkomsten, masterclasses en conferenties. Met IIR blijft u op de hoogte en zorgt u zelf voor innoverende oplossingen.

  Contact opnemen met de organisator
PSD2 Event | 1 & 2 februari 2017
Conferentie Zakelijk

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.