€ 106,04 – € 158,46

Psychedelische Truffel Ceremonie met Live Muziek van Julien Oomen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Houten Huis.eu

78 Nieuwe Tijningen

5301 DA Zaltbommel

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Een eeuwenoude traditie om meer inzicht, helderheid, heling en groei te ervaren. Met live muziek van special gast Julien Oomen

Over dit evenement

We begeleiden je naar diepere lagen in jezelf, daar waar je antwoorden vindt op vragen diespelen, daar waar je verbindt met jouw unieke zijn.

Psychedelische truffels bevatten psylocibine.Psylocibine werkt geestverruimend en opent de brug tussen je onderbewustzijn en bewustzijn. Je krijgt vaak mooie visuele waarnemingen (of beelden) die verhelderend kunnen werken waardoor je de mogelijkheid krijgt denkpatronen te doorbreken en trauma's op een andere manier te verwerken. Truffels worden gebruikt door natuurvolkeren als medicijn en zijn veilig en legaal. De juiste hoeveelheid truffel wordt bepaald aan de hand van uw lichaamsgewicht en ervaring.meer info

Een ceremonie met truffels kan op vele lagen werken, fysiek, mentaal, emotioneelen spiritueel.

Dit kan enorm helend zijn,wat doorwerkt in je dagelijks leven. Truffels zijn in staat om diepliggende kwesties aan te pakken, ver voorbij wat mogelijk is met alleen gesprekstechnieken. Doordat je toegang krijgt tot een diepere laag in je bewustzijn, ga je jezelf en je levensthema's in een ruimer perspectief of bewustzijn ervaren. Het kan zijn dat je inzicht of antwoord krijgt op specifieke vragen. Je kan ervaren wat het is om verbonden te zijn met het grotere geheel, met iets dat groter is dan jouw ego kan bevatten. Een ervaring van eenheid en liefde. Deze ervaring kan je zoveel vertrouwen en kracht geven.

De mind kan tot rust komen.Het lichaam kan helen.

Twan de Leur(47 jaar)Begeleider

Twan heeft jarenlange ervaring in het werken en begeleiden vanceremonies met plantenmedicijnen. Hij is overtuigd van deverdiepende en helende werking die het werken metgeestverruimende planten brengt. Dat weet hij vanuit eigen ervaring.En dat neemt hij waar in de mensen en processen die hij begeleidt. Hijcreëert een magisch veld in een veilige setting en doet dit vol liefde,passie en overgave. Daarnaast is hij ook al jaren actief inmannenwerk en coacht hij mensen die meer in verbinding met hunpassie willen leven in hun dagelijks leven. Daarbij richt hij zich voor alop mannen van alle leeftijden, kinderen en hun ouders enlevenspartners. Zijn drijfveer is een mooiere wereld creëren voor onsnageslacht en met name voor zijn zoon die nu 12 jaar is.Twan gebruikt veel sjamanistische technieken in dit werk. Techniekendie hij leerde aan de opleiding Coaching en Counseling en bij de veletrainingen die hij volgde, zoals o.a. de jaartraining bij de Gewijde Reis,de mentor training: Mannen voor mannen van Koningshart,Mannentraining bij Menkind Project, Tantra- en sjamanismecursussen: medicijnwiel, vuurman en zweethut begeleider.Jaartraining Being a Realman van The art of Being

Meer info

Magda Bannink(47 jaar)Assisteert

Magda heeft jarenlange ervaring in het begeleiden vaninnerlijke processen van mensen. Dit doet ze als life- enlijfcoach en traumacoach en ze heeft ervaring metplantmedicijnen. Haar coachen in & met de natuur gaatervan uit dat wij mensen natuur zijn en heel zijn. Doormiddel van naturehealing meditaties, coaching, massage enwandelingen met een sjamanistische invalshoek gaan weons weer her-inneren wie we in essentie zijn. Haar drijfveeris een leefbare liefdevolle wereld creëren voor onzekinderen. De persoonlijke drijfveer is voor Magda, haardochter van 17 jaar en zoon van 18 jaar een leefbareliefdevolle aarde gunnen.Magda heeft aan het Atma instituut in Amersfoort de HBOopleiding gevolgd Lifecoaching outdoor, lichaamsgerichtecoaching en traumacoaching.Trainingen: Je hart als kompas van Jellie Keuning.De sleutels tot manifestatie en meesterschap bij Janosh.Jaartraining Leven en werken met de seizoenen alsdeelnemer (1ejr) en als begeleider (2e jr).Diep lijfwerk en baarmoederwerk in de training Maria onBoots bij Christa Lu Putuh.

Meer Info

Julien Oomen

Sinds hij de spirituele ceremonies van Ralph Nelissen van The Potential School muzikaal begeleidt, is er iets veranderd in Julien Oomen's songwriting. Een grote inspiratiebron is aangeboord en dit leverde in een jaar tijd zo'n veertig nieuwe liedjes op. Julien schrijft en zingt over wat hij leert en nog wil leren en hij laat zich hierbij mede inspireren door de transformaties waarvan hij getuige is. Ook brengt Julien in zijn concerten een ode aan de veel te vroeg gestorven Lhasa de Sela.

In juli 2018 verscheen Julien's EP "Oase Sessions I". De opvolger "Oase Sessions II" kwam uit in april 2019. Beschikbaar op alle online platforms.

Julien wordt live meestal vergezeld door Lenneke van Staalen op Indiase viool. Twintig jaar lang studeerde zij bij grote meesters in India. Andere samenwerkingen zijn er onder andere geweest met Pernilla Kannapinn.

meer info

WE HOUDEN REKENING MET DE CORONA REGELS EN HOUDEN 1,5 AFSTAND.

De dag omvat:

Check-in

Naturehealing wandeling

Verbonden ademen

Intenties delen

Truffelceremonie

Ervaringen uitwisselen

Soep eten.

EEN FYSIEKE DETOX ENENERGETISCHE ONTLADING

Door een Naturehealing wandeling en verbonden ademhalen in de ochtend gaan weje lichaam open stellen voor de truffels die we daarna gaan innemen.Door te verbinden met de natuur en meer zuurstof in het lichaam te brengen, wordt hetbewustzijn verruimd en worden vastzittende emoties, pijn, gevoelens en overtuigingen losgemaakt. De inleiding tot de daadwerkelijk truffelceremonie is fysiek en werkt uitermategoed voor mensen die veel in hun hoofd zitten. Het ademwerk wordt begeleid door ondersteunende muziek die je door jouw proces heen begeleidt. Hierna wordt eenrustperiode ingelast om jouw beademde systeem de ruimte te geven zich te herschikken.

PRAKTISCHEINFORMATIE:

Deelnemers

Er is ruimte voor maximaal 8 deelnemers

Locaties

De ceremonie vindt plaats in de rustige afgesloten tuin met kas van Houten Huis Zaltbommel

Datum

November 14 2020

Begin & Eind

We starten om 10:00 en streven ernaar rond 18:00 de ceremoniële reis te hebben afgerond.

Prijs

Earlybird reservering 16/10/20 - €100

Regular reservering tussen 17/10/20 - 7/11/2020 - €130

Late reservering - 10/11/20-13/11/2020 - €150

Dit is inclusief begeleiding, thee en een stevige soep na afloop.

Voorbereiding

Dag Voor

Als voorbereiding vragen wij je heel licht te eten, of nog beter is de dag van te voren te vasten, zodat je lichaam zich kan openen.

Formuleer voor jezelf een intentie of vraag waar je mee de reis in wilt gaan.

Mee te Nemen

Een ingevulde verklaring die je bij aanmelding krijgt.

Een dekentje.

Een flesje water.

Reactie van de laste Ceremonie - 3 October 2020

Wat ben ik dankbaar voor jullie. Ieder van jullie vanuit jullie authenticiteit. Wat heb ik jullie op diverse mooie manieren mogen voelen, zien en ervaren tijdens de truffeldag..

Wat voelde ik me gezien en gehoord door jouw lieve Twan. Hoe jij op zo'n mooie manier volledig aanwezig bent vanuit je pure geopende zelf.. en luistert zonder oordeel.. en hoe je kijkt en echt ziet.. en hoe je intuïtie zo loepzuiver is met wat dat wat er is. Hoe jij zo krachtig in jezelf gecenterd bent zodat je aanwezig kunt zijn zonder iets te gaan of willen dragen. Dat je geen oordeel hebt maar wel uitnodigt vanuit openheid. Een bijzondere man ben je. Eenvoudig en zonder bullshit en daarom zo fucking bijzonder. Wauw!

Dank je wel voor jouw mooie zijn Twan.. ❤

En lieve Magda.. wat een liefdevolle vrouw ben je.. wat "moet" het een enorm geschenk zijn om jouw Liefdevolle mooie pure zijn als moeder te hebben.. zoals ik jouw heb ervaren aan mijn zij. Wat goed dat je niet wilde dragen en je actief zoekende was om dat ook daadwerkelijk niet te gaan doen. Hoe mooi dat je zo bij jezelf bent gebleven. Ik heb me heel erg veilig en gezien bij je gevoeld, ook terwijl je zoekende was.. hoe je het kon doen mbt begeleiding in mijn reis mbt mijn eigen verantwoordelijkheid in mijn heftigheid en dat je los van dat actief zoekende was waar jij kon loslaten in begeleiding..

Dank je wel voor jouw mooie Zijn lieve Magda.. ❤

En wat hebben jullie mij met jullie prachtige Zijn een ontzettend bijzonder krachtig cadeau gegeven waardoor ik veel meer ben gaan begrijpen over geheel mijn Zelf.. en wat ik werkelijk nodig heb.. en wat essentieel is voor mij. Waardoor ik het ook begrijp richting mijn dochtertje en haar beter kan zien en lezen in haar Zijn en wat zij nodig heeft of waar zij zit.

Zo ontzettend waardevol dat jullie de vertolking waren van een vader en moeder in mijn truffelreis deep deep down inside. Zo ontzettend waardevol om eindelijk de antwoorden te hebben mogen voelen via jullie in mij op de vragen die ik me al zolang stel. Dank je wel dat ik via jullie en met jullie.. in jullie nest van geborgenheid en veiligheid.. deze puzzelstukjes op essentiële plekjes van mijn bestaan heb kunnen leggen waardoor ik nog meer kan groeien in zelfliefde en mijn bewustwording nog groter is geworden..

Ook heb ik ervaren in mij dat mijn weg volledig okay is ook al is het volledig anders als wie dan ook.. en dat ik niet hoef te voldoen waar dan ook aan.. dat ik enkel hoef te voldoen aan de stem van mijn hart.. dat het volledig okay is om mijn eigen weg te gaan en zelf te onderzoeken wat goed voelt voor mij ongeacht wat dan ook.. dit wist ik al wel maar werd nog duidelijker in deze reis.. het is zo ontzettend okay om anders te zijn.. en andere behoefte te hebben.. en het is nog mooier als ik mezelf hierin kan zien en mijzelf dat kan geven wat ik nodig heb ongeacht wat dan ook..

Lieve mooie Twan...

Lieve mooie Magda...

Dank jullie wel voor deze bijzondere dag..

Dank jullie wel voor jullie mooie bedding van Liefde..

Dank jullie wel voor jullie..

Jullie zijn een geschenk voor iedereen die het wil zien...

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Houten Huis.eu

78 Nieuwe Tijningen

5301 DA Zaltbommel

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen