€ 32,05

PubQuiz Aarlanderveen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Oude Rechthuys

Dorpsstraat 40

2445 AN Aarlanderveen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
De altijd gezellige PubQuiz onder leiding van PubQuizMaster Frank

Over dit evenement

De succesvolle PubQuiz van !Triggr heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste “weetje” uit je geheugen op te vissen. De Pubquiz staat garant voor een paar uur plezier voor jong en oud, man en vrouw, op elk niveau. De vragen worden niet alleen gesteld door de quizmaster, maar komen ook in de vorm van fotorondes en muziekvragen!

Spelindeling

De Pubquiz telt meestal negen rondes van tien vragen, die in teamverband beantwoord moeten worden. Van Donald Trump via Martin Garrix tot rivieren in Europa: alles kan aan bod komen! Tussen deze rondes door is er tijd voor intermezzo’s en is er een individuele ronde waar je je kennis test met alle deelnemers in een rondje “Waar of Niet waar” of “Petje op, Petje af. Plezier en hilariteit voeren de boventoon! Het team dat na negen rondes de meeste punten heeft verzameld, gaat met de felbegeerde hoofdprijs naar huis!

We spelen met teams van 4 tot 6 personen. Teams mogen dus echt niet groter zijn dan 6 personen. Inloop vanaf 19:30. We starten om 20:00 uur sharp!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Oude Rechthuys

Dorpsstraat 40

2445 AN Aarlanderveen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen