Purchase-to-Pay: het kan ook anders! Inkoop tot Betalen bij de overheid

Venster Acties

Purchase-to-Pay: het kan ook anders! Inkoop tot Betalen bij de overheid

Kennis- en netwerkevent: Purchase-to-Pay / Inkoop tot Betalen (ITB) bij de overheid

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Het Coachhuis Woudenberg Zeisterweg 82 3931 MG Woudenberg Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

  • 3 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Werk jij bij de overheid, gemeente, provincie of ZBO? Lees dan snel verder! Op 23 maart van 14:00 uur tot 17.30 organiseren wij een P2P & Verder kennis & netwerkevent. Het thema van dit event is Purchase-to-Pay / Inkoop tot Betalen (ITB) bij de overheid.

Vrijwel iedere overheidsinstelling heeft ermee te maken; uitdagingen in het ITB proces. We zien veel van onze overheidsrelaties worstelen met dezelfde thema’s zoals e-facturatie, rechtmatigheid en prestatieverklaringen. Dit event is bedoeld om kennis en ervaring uit te wisselen met collega’s in hetzelfde vak- en werkgebied. We zoomen dieper in op de specifieke overheidskenmerken van het P2P / ITB proces en delen Best Practices en dilemma’s met elkaar. Dat doen we aan de hand van een klantcasus.

De Gemeente Breda heeft de afgelopen jaren flinke stappen gezet in het ITB proces en zij zullen hun opgedane ervaringen als casus met ons te delen. Het wordt een middag vol kennisdeling. Je gaat met nieuwe inzichten naar huis, maar we hopen ook dat je ons nieuwe inzichten kunt brengen.

Locatie

Het event wordt gehouden in Het Coachhuis Woudenberg; Zeisterweg 82, 3931 MG Woudenberg (vlakbij Utrecht).

Vanuit station Driebergen-Zeist bieden we een shuttle service aan. Wil je meerijden? Mail dan naar derek@p2pverder.nl of bel naar 06-10607278.

Inschrijven

Ben je werkzaam bij het Rijk, een Provincie, Gemeente, een ZBO of een andere overheidsinstelling? Behoort het Inkoop tot Betalen proces tot jouw verantwoordelijkheid of werkgebied? Schrijf je dan snel in!

Programma

14:00 uur: inloop met koffie en gebak

14:30 uur: Introductie P2P & Verder en Thema

14:45 uur: Presentatie klantcase Breda

15:30 uur: Specifieke subsessies op diverse ITB overheidsthema’s

16:45 uur: Netwerk Borrel

17:30 uur: Einde Event

Afbeelding van evenement

Meer weten over het event?

Neem dan contact op met Tom Bastiaansen of Derek Hooyman via tom@p2pverder.nl of derek@p2pverder.nl

Terugblik kennissessies

Was je er de laatste keer niet bij? Of wil je graag een impressie krijgen van onze evenementen? Dat kan! Via onze website kun je onze webinars terugkijken. Wil je de informatie liever teruglezen? Dit is ook mogelijk via onze whitepapers. Veel plezier!

Afbeelding van evenement

Over P2P & Verder

Wij zijn P2P & Verder. Onze missie is om verspilling in het P2P proces te verminderen én de vooruitgang van het vakgebied in Nederland te versnellen. Dit doen wij zodat inkopers weer kunnen inkopen, de spend en het proces in control zijn en aanvragers eenvoudig kunnen bestellen. Bij veel organisaties zien we dezelfde problematiek; er is verspilling in het proces, systemen zijn verouderd en de uitgaven zijn niet in control. Wij weten hoe het anders kan en delen dit graag met jou. Dit doen we door het delen van kennis, het organiseren van events en het verbinden van professionals.

Afbeelding van evenement