€ 16,21

Puur Concerten 2020: Dyanne Sleijpen & Rob Mennen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ehrenstein

6 Oud-Erensteinerweg

6468 PA Kerkrade

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Puur Concerten 2020: Dyanne Sleijpen & Rob Mennen

Over dit evenement

DYANNE EN ROB OP HUN BEST

Dyanne Sleijpen

Dyanne is een pure, enthousiaste zangeres en presentatrice met een twinkel in haar ogen. Met een sprankje humor of juist heel ingetogen brengt ze elke boodschap over. Dit komt omdat ze van haar passie en hobby haar werk heeft mogen maken.

Na haar studie aan het Maastrichts conservatorium zong Dyanne bij Coverband Courage, verzorgde de muziek tijdens huwelijksceremonies, uitvaarten, theatershows en zong als soliste met Limburgse en Brabantse orkesten. Zo deelde Dyanne het podium met o.a. het Limburgs Fanfare Orkest, Maurice Hermans en Op geveul. Tegelijkertijd ontdekte Dyanne haar singer/songwriter kwaliteiten en schreef ze samen met o.a. Gé Reinders, Axel Lindelauf (Volumia) Op geveul ( Linda Zijlmans en Maud Wilms) en Ralph Winkler. Singles als "Chocola", "Ginne gentle gentleman", "Lekker nörges euver" belandden in de L1 Limbo top 10. De singles staan op twee prachtige CD's.

Naast zingen heeft Dyanne een enorme passie voor presentatie en dagvoorzitterschap. Zo verzorgde Dyanne o.a. de presentatie van "Het Parcours Maastricht", "Rabobank Xperience", "Nationale vrouwendag", "Magisch Maastricht" met o.a. Trijntje Oosterhuis en Davina Michelle, theater concerten met o.a. René van Kooten & Renée van Wegberg en de live uitzendingen van het "Kinger Vastelaovend Leedjes Festival (L1).

Houd haar sociale media in de gaten. Want er is veel moois onderweg!

Rob Mennen

Rob is een veelgevraagd pianist/begeleider.

Flexibiliteit en humor zijn voor hem sleutelwoorden en door zijn ruime ervaring is hij breed inzetbaar.

Na zijn klassieke studie aan het Maastrichts conservatorium, die hij Cum Laude afsloot, speelde hij 15 jaar in coverbands en maakte zich de lichte muziek eigen.

Veel harmonie- en fanfare-orkesten en koren kennen Rob vanuit zijn deelname bij hun speciale projecten.

De laatste jaren is hij veelvuldig te zien in het theater met tournees in binnen- en buitenland met o.a. Mirusia, Maurice Hermans en Jack Vinders. Daarnaast werkt hij met enige regelmaat samen met Suzan Seegers, Ernst Daniël Smid, Esmee Dekker, Martin Hurkens en Dyanne Sleijpen.

Rob is als musical director/pianist in de Australische en Nederlandse theaters te vinden bij de optredens van de wereldwijd bekende Paul Potts en Mirusia, de ‘Australische engel van Rieu’.

Met Sanne Gloria Verboom speelt hij de cabaretvoorstelling “Yes, we can’t”, waarmee ze in 2018 na een korte theatertournee door het land een halve finale plek bij het landelijk bekende Cameretten, in de wacht sleepten.

Komend theaterseizoen is Rob oa met een eigen solovoorstelling te zien in het theater.

Over Puur Concerten 2020

Ook wij zijn fan van de vele mooie muziekfestivals die we allemaal kennen en waarmee we ons verbonden voelen. Ook wij gingen graag naar grote concerten van grote namen. Dit jaar is alles anders. Maar gelukkig worden nieuwe initiatieven ook uit nood geboren. In deze bijzondere tijden wil iedereen mooie muziek beleven.

Gewoon mooie, fijne luisterliedjes. Dat is wat deze eerste editie van de Puur Concerten moet zijn. Een fijne programmering met fantastische singer-songwriters - alleen of met z'n 2en - in een intieme sfeer. Op de binnenplaats van het eeuwenoude kasteel Ehrenstein klinken accoustische gitaren, piano en prachtige stemmen. Dat is puurheid. Kom je mee genieten? Uiteraard veilig en Corona-proof. Beloofd.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ehrenstein

6 Oud-Erensteinerweg

6468 PA Kerkrade

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen