€ 16,21

Puur Concerten 2020: Lotte Walda

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ehrenstein

6 Oud-Erensteinerweg

6468 PA Kerkrade

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Puur Concerten 2020: Lotte Walda - 21 Augustus, 20:15u

Over dit evenement

De uit Heerlen afkomstige Lotte Walda (22) is een singer-songwriter en straatartiest in hart en nieren. Via haarmuziek wil ze inspireren en haar liefde voor mens en natuur overbrengen aan de wereld.

Haar onbevangenheid en ontwapenende karakter zorgen ervoor dat Lotte veel liefde krijgt, maar ook veel liefde geeft aan de mensen om haar heen.

Lotte’s liedjes kenmerken zich door sterke melodieën,pakkende teksten en haar bijzondere, authentiekestemgeluid. Haar eigen muziek vult Lotte aan met coversuit de jaren ’60 en ’70.

Lotte wordt vergeleken met artiesten als Melanie Safkaen Joni Mitchell.

Haar liefde voor muziek ontwikkelt Lotte al op jonge leeftijd.

In huize Walda staat de muziek nooit uit. Lotte zingteerder dan dat ze kan praten! Op haar 11e krijgt ze haareerste zangles.

Haar moeder stimuleert haar mee te doen aan talentenjachten.

In 2014 doet ze met het nummer ‘In Your Arms’ van

Chef’Special mee aan Kunstbende en wint ze de Pinkpop

Cover Contest waardoor Lotte in datzelfde jaar opPinkpop mag optreden.

In 2016 eindigt Lotte bij het overgebleven elftal talentenvan

Giels TalentenJacht. Ze treden op in een uitverkochtParadiso.

Samen met Douwe Bob brengt Lotte het door hen zelfgeschreven duet ‘The Days in September’ ten gehore. Indat jaar verschijnt ook Lotte’s eerste single, ‘Barefoot’. Op het label

Pledgy Records verschijnen in 2017 vervolgens de singles‘Bag

Full of Dreams’ en ‘Out of the Circle’, waarvoor Lotte samenwerkt met producer Reyn Ouwehand. In datzelfde jaar staat Lotte met een aantal bandleden wederom op Pinkpop.

Op 18 mei 2018 verscheen haar nieuwe single, getiteld ‘Letit Flow’. In de zomer van 2018 was Lotte live te bewonderen op festivals in binnen- en buitenland. Eind 2018 heeft Lotte haar allereerste album “Sunflower”gepresenteerd. Lotte werkte hiervoor samen met producer Gino Bombrini (Komodo). Het album is te beluisteren via Spotify. Momenteel werken ze samen aan haar tweede album. De eerste single van het album genaamd ‘’Sing together now’’ is pasgeleden uitgekomen en binnenkort zal ook de tweede single‘’Language of the sun’’ verschijnen!

Over Puur Concerten 2020

Ook wij zijn fan van de vele mooie muziekfestivals die we allemaal kennen en waarmee we ons verbonden voelen. Ook wij gingen graag naar grote concerten van grote namen. Dit jaar is alles anders. Maar gelukkig worden nieuwe initiatieven ook uit nood geboren. In deze bijzondere tijden wil iedereen mooie muziek beleven.

Gewoon mooie, fijne luisterliedjes. Dat is wat deze eerste editie van de Puur Concerten moet zijn. Een fijne programmering met fantastische singer-songwriters - alleen of met z'n 2en - in een intieme sfeer. Op de binnenplaats van het eeuwenoude kasteel Ehrenstein klinken accoustische gitaren, piano en prachtige stemmen. Dat is puurheid. Kom je mee genieten? Uiteraard veilig en Corona-proof. Beloofd.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ehrenstein

6 Oud-Erensteinerweg

6468 PA Kerkrade

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen