€ 16,21

Puur Concerten 2020: Tim Knol (18.00u)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ehrenstein

6 Oud-Erensteinerweg

6468 PA Kerkrade

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Tim Knol - Live tijdens Puur Concerten 2020 - 18:00u

Over dit evenement

Nederland maakte kennis met Tim Knol en was gelijk overtuigd van zijn talent. Na het verschijnen van zijn titelloze debuut in 2010 ging het hard met Tim Knol. De plaat kreeg lovende kritieken, single Sam werd een hit. Dit bevestigde hij met Days, zijn tweede album. Hij speelde op alle grote festivals, in talloze clubs en deed verschillende theatertours. Tim groeide uit tot een grote naam in de Nederlandse popmuziek. Begin 2018 verscheen zijn vierde plaat Cut the Wire. 

Voorjaar 2019 was hij te zien in een nieuw theaterconcert, Lost & Found, waarin hij veel werk van de nieuwe cd, maar ook een aantal mooie covers speelt, waarover hij ook deze keer prachtige verhalen vertelt. 

De pers over zijn theatervoorstelling: “Tim Knol bekoort met intieme theatershow... Wat hij in Lost & Found II vooral uitdraagt is zijn liefde voor muziek, ditmaal die voor bluegrass in het bijzonder...” – Heaven. “Knol bereikt de perfectie in een cover van zijn grote held de singer-songwriter Gram Parsons. Knol grijpt iedereen bij de strot met een jubelende, maar breekbare zangstem en speelt de zaal ineens doodstil. Wat een muzikale rijkdom.” - De Volkskrant (5 sterren) over zijn jubileumconcert in 2019.

Over Puur Concerten 2020

Ook wij zijn fan van de vele mooie muziekfestivals die we allemaal kennen en waarmee we ons verbonden voelen. Ook wij gingen graag naar grote concerten van grote namen. Dit jaar is alles anders. Maar gelukkig worden nieuwe initiatieven ook uit nood geboren. In deze bijzondere tijden wil iedereen mooie muziek beleven.

Gewoon mooie, fijne luisterliedjes. Dat is wat deze eerste editie van de Puur Concerten moet zijn. Een fijne programmering met fantastische singer-songwriters - alleen of met z'n 2en - in een intieme sfeer. Op de binnenplaats van het eeuwenoude kasteel Ehrenstein klinken accoustische gitaren, piano en prachtige stemmen. Dat is puurheid. Kom je mee genieten? Uiteraard veilig en Corona-proof. Beloofd.

Met trots ondersteund door Grolsch.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ehrenstein

6 Oud-Erensteinerweg

6468 PA Kerkrade

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen