PUURliedjes - 27 oktober 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

POPEI

300 Klokgebouw

5617 AD Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
PUURliedjes - 27 oktober 2020

Over dit evenement

Tijdens PUURliedjes (de luistersessies) hoor je semi-akoestische versies van liedjes geschreven door je favoriete artiesten van morgen. Line-up deze editie bestaat uit o.a. Dani Antal, Ellenor Vora en Summersile. Datum: 27 oktober 2020. Aanvang: 20.00 uur. Entree: gratis (meld je wel van tevoren aan door het reserveren van een gratis ticket).

Tijdens het vernieuwde PUURliedjes: De Luistersessies komt de focus opnieuw te liggen op de liedjes en de luisterervaring. In de zaal zullen in knusse setting de mooiste liedjes voorbij komen. De line-up voor deze editie bestaat uit onder andere:

Ellenor Vora

Ellenor Vora creëert donkere/melancholische tracks, gecombineerd met dromerige, dissonante gitaarlijnen. Doormiddel van haar fragiele stem en haar gitaarlijnen, ontstaat er een melancholische sfeer. Haar muziek is geïnspireerd door Daughter en Chelsea Wolfe.

Dani Antal

Dani Antal speelt ‘Psychedelische Grunge’ op een reisgitaartje en een loop pedaal en houd ontzettend van experimenteren. Tijdens live optredens draait het voornamelijk om zijn felbegeerde Boss RC30 Dual Track Loop Station, waarmee hij zijn creaties vakkundig ten gehore brengt en je mee neemt op reis langs woestijnen, stranden, jungles en steden.

John NotLennon

Zijn wieg stond in Nederland. Maar zijn hart ligt in Liverpool. Al sinds zijn prille jeugd is hij volledig in de ban van The Beatles en Rock & Roll. Tijdens zijn optreden neemt John NotLennon je mee terug naar de fifties en sixties. Met een vleugje Buddy Holly, een snufje Paul Anka en heel veel Beatles.

Word ook lid van de nieuwe Facebook-groep en praat mee, stel vragen en blijf op de hoogte:

www.facebook.com/groups/puurliedjes Meer informatie: www.popei.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

POPEI

300 Klokgebouw

5617 AD Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen