Gratis

PUURliedjes: De Luistersessies - 28 september 2021

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

POPEI

300 Klokgebouw

5617 AD Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Met Frankie, May Maema en Celia van Onna

Over dit evenement

Tijdens PUURliedjes (de luistersessies) hoor je semi-akoestische versies van liedjes geschreven door je favoriete artiesten van morgen. Line-up deze editie bestaat uit May Maema, Frankie en Celia van Onna. Datum: 28 september 2021. Aanvang: 20.00 uur.

Alleen toegankelijk met gratis ticket + een geldig coronatoegangsbewijs

Tijdens het vernieuwde PUURliedjes: De Luistersessies komt de focus opnieuw te liggen op de liedjes en de luisterervaring. In de zaal zullen in knusse setting de mooiste liedjes voorbij komen. De line-up voor deze editie bestaat uit:

Frankie

Frankie speelt psych folk/ baroque pop. Hij is een songwriter en zou je kunnen kennen van z’n band The Ballet Bombs. Als solo act speelt hij weer heel iets anders. Hij omschrijft het zelf als “Double edged songs like stars in your hair and roots from your feet. Written like a dream but grounded in reality.”

May Maema

Singer-songwriter May Maema (1984) laat zich inspireren door alledaagse verhalen die het leven brengt. Fijngevoelig als zij is, zet zij haar zintuigen in om informatie uit haar omgeving op te pikken. Die indrukken, emoties en gevoelens zet zij om in haar eigen creaties. Zij tovert daarbij met tekst en ieder verhaal vraagt om een eigen sfeer, sound en muziekstijl. May Maema maakt muziek met invloeden uit o.a. de (akoestische) rock, pop, nederpop, kleinkunst en spoken word.

Celia van Onna

“Ik geniet van het maken van mysterieuze, sprookjesachtige muziek met een vreemd randje. Ik voel me het meest geïnspireerd door de natuur, mythen, dingen die ik droom en mijn kijk op de wereld.

Mijn muziek bestaat onder meer uit piano en zang en ik begeleid mezelf ook met andere instrumenten als de kalimba, harp, fluiten (ocarina, tin whistle), tamboerijn, glockenspiel en de lap harp (citer). Daarnaast word ik begeleid door drums. De muziek bevat invloeden van onder andere Keltische en verschillende soorten filmmuziek en ik voel me geïnspireerd door artiesten als Kate Bush en Agnes Obel.”

Word ook lid van de nieuwe Facebook-groep en praat mee, stel vragen en blijf op de hoogte:

www.facebook.com/groups/puurliedjes

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

POPEI

300 Klokgebouw

5617 AD Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator POPEI

Organisator van PUURliedjes: De Luistersessies - 28 september 2021

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen