Gratis

PUURliedjes: De Luistersessies - 30 november 2021

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

POPEI

300 Klokgebouw

5617 AD Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Met Keynote Speaker + Chiel + Mariët & Steven

Over dit evenement

Tijdens PUURliedjes (de luistersessies) hoor je semi-akoestische versies van liedjes geschreven door je favoriete artiesten van morgen. Line-up deze editie bestaat uit het duo Keynote Speaker, Poptroubadour Chiel en het duo Mariët & Steven. Datum: 30 november 2021. Aanvang: 20.00 uur. Entree: gratis (alleen toegankelijk met gratis ticket + een geldig coronatoegangsbewijs)

Tijdens het vernieuwde PUURliedjes: De Luistersessies komt de focus opnieuw te liggen op de liedjes en de luisterervaring. In de zaal zullen in knusse setting de mooiste liedjes voorbij komen. De line-up voor deze editie bestaat uit:

Keynote Speaker

Even uit de waanzin van de dag stappen en stilstaan bij een bepaalde gedachte, ervaring of plek. Zo ontstaan de bijzondere nummers van Keynote Speaker: het muzikale duo Meyke Roosink (zang) en Jesper van Berkel (toetsen). Hun inspiratie komt van de sound van indie-/electro-/funk-bands als The Whitest Boy Alive, Vansire en Daft Punk. Kom genieten van de semi-akoestische set van Keynote Speaker; een ultiem sit-back-and-relax-moment aan het einde van een drukke dag.

Poptroubadour Chiel

Chiel speelt al een leven lang covers van bekende en minder bekende popliedjes van '60 tot nu. Na zo’n ruim 25 jaar bandervaring opgedaan te hebben in diverse gezelschappen, zowel als gitarist en als zanger, besluit Michiel om als troubadour door het land te trekken. Als troubadour komt Chiel langs en begeleid zichzelf op gitaar/mondharmonica. Engelstalig is zijn specialiteit. Maar je zult hem ook af en toe betrappen met liedjes van Guus Meeuwis of Boudewijn de Groot. Hij speelt ook graag eigen werk, zo leer je hem pas echt goed kennen.

Mariët & Steven

Mariët & Steven is een akoestisch duo dat elkaar in de corona periode heeft gevonden om toch muziek te kunnen blijven maken. Ze schrijven en spelen van begin af aan hun eigen nummers, naast het spelen van covers. Deze nummers zijn een mix van akoestische pop en soft rock en blijven aantrekkelijk om naar te luisteren door de verschillen in tempo, zang en meerstemmigheid per nummer. Laat je verassen door het spectrum aan nummers van Mariët & Steven, hier ga je geen spijt van krijgen!

Word ook lid van de nieuwe Facebook-groep en praat mee, stel vragen en blijf op de hoogte:

www.facebook.com/groups/puurliedjes

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

POPEI

300 Klokgebouw

5617 AD Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator POPEI

Organisator van PUURliedjes: De Luistersessies - 30 november 2021

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen