€ 16,92

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cruise Terminal Rotterdam

699 Wilhelminakade

3072 AP Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

30 Nederlandse galeries maken samen meer dan 50 solopresentaties van hedendaagse kunstenaars en ontwerpers in de iconische Cruiseterminal op de Wilhelminapier in Rotterdam. Jonge galeries naast gevestigde collega’s laten werk zien van gerenommeerde kunstenaars en ontwerpers in combinatie met jong en nieuw talent.

Foto's en design, video's, vormgeving en installaties zijn te zien naast beelden en schilderijen: een breed inzicht in de krachtige interdisciplinaire diversiteit van de huidige kunstwereld.

Door het soloconcept is er ruimte om de individuele kunstenaars intenser en uitgebreider aan bod te laten komen, meer dan normaal op kunstbeurzen het geval is. Ook de indeling van de ruimte is anders. Geen rechte gangen en vierkante hokjes, maar een slingerende looproute door de soloruimtes, als door de grote geschakelde kamers in een oud, monumentaal gebouw.

Met het brede scala aan deelnemende galeries, kunstenaars en ontwerpers, is er voor de bezoeker veel te zien en te ontdekken. Herkenning naast verbazing. Een staalkaart van de vrijheid, veerkracht, diversiteit en mogelijkheden die de hedendaagse kunstwereld momenteel biedt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Cruise Terminal Rotterdam

699 Wilhelminakade

3072 AP Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen