Gratis

Qlik Close Up

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Omgeving Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 16 november organiseren we de Qlik Close Up. Graag nodigen we je uit voor een middag met praktijkverhalen en nieuwe features in het Qlik-portfolio. Ook krijg je de kans, om samen met andere gebruikers van of geïnteresseerden in Qlik-producten, een interactieve workshop te volgen om hands on te leren.

Programma
14:30 – 15:00 Inloop

15:00 – 15:20 Praktijkcase Qlik bij Finext
Hoe staat jouw bedrijf/team ervoor? Vaak vinden mensen het lastig om op deze vraag snel en feitelijk antwoord te geven. Informatie is verspreid over meerdere afdelingen en systemen. Er gaat vaak ongemerkt veel tijd zitten in het verzamelen en bewerken van data wat ten koste gaat van de tijd om de cijfers te analyseren. Yoran en Paul zullen je meenemen hoe wij dit bij Finext door middel van Qlik Sense hebben opgelost.

15:20 – 15:40 Nieuwste ontwikkelingen Qlik Sense

Tijdens deze sessie zal Sandor Nieuwenhuijs, presales director van Qlik Benelux een tipje van de sluier oplichten van de laatste stand van zaken en de nieuwste ontwikkelingen rondom het Qlik portfolio, waaronder Qlik Sense Mobile, Qlikview converter, Advanced Analytics (R en Python integratie), Qlik’s Cloud strategie en Geo Analytics.

15:40 – 16:00 Pauze

16:00 – 17:30 Interactieve sessie: maken van beslissingen met een BI product
Tijdens de Qlik Decision game maken de deelnemers op een bijzonder en interactieve manier kennis met het omgaan met data met behulp van de Qlik-producten. De spelvorm met wedstrijdelement betrekt iedereen bij een fictieve situatie waar in 1 of meerdere spelrondes de optimale resultaten gehaald dienen te worden door het effectief analyseren van de beschikbare data. Tijdens de Decision game wordt gebruik gemaakt van een smartphone.

17:30 Walking diner

Voor wie is dit interessant?
Voor gebruikers van, of geïnteresseerden van Qlikview of Qlik Sense, zoals:
- Managers Reporting en (Group) Controllers
- Business & Financial Controllers
- IT-managers en Finance Managers

Details
Tijdstip: 16 november 2017
Locatie: omgeving Utrecht
Investering: Deelname is kosteloos

PE punten
Door deelname kom je in aanmerking voor 2 PE-punten.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Omgeving Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen