€ 16,65 – € 86,65

Qmusic the Party XL - 4uur FOUT! in Apeldoorn (Gelderland) 18-09-2021

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Omnisport Apeldoorn

De Voorwaarts 55

7321 MA Apeldoorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Qmusic the Party XL – 4uur FOUT! komt naar Apeldoorn

Fout, fouter, foutst. Maar zo lekkerrr!! Qmusic the Party XL - 4uur FOUT! in Apeldoorn op zaterdag 18 september 2021 met ABBA Tribute en Party Animals! 4 uur lang flink over de top met hits die net zo vast in je geheugen staan, als in de hitlijst van Qmusic’s Foute Uur. Schreeuw ‘I gotta know right now’ in het paradijs bij je dashboardlichtje en ga boom, boom, boom, boom over de dansvloer met een echte Vengaboy. De DJ’s van Qmusic trekken je onweerstaanbaar mee in een warm bad vol guilty pleasures. En jij geniet je stiekem helemaal suf in je met veren uitgedoste glitterjurk, je roze rokkostuum of je… nou ja, dat vul je zelf vast wel lekker fout in. Qmusic the Party XL in Apeldoorn. Qmusic die er voor zorgen dat het één grote “OJAAAAAA” avond wordt. Het thema van de avond is OVER DE TOP!

Special guests: THE BEST Abba tribute & Party Animals

THE BEST Abba tribute
Ga terug in de tijd met THE BEST Abba tribute en zing mee met hits zoals ‘Dancing Queen’, ‘Mamma Mia’ en ‘Waterloo’. THE BEST Abba tribute bestaat uit twee geschoolde zangeressen met daarachter vier zeer ervaren professionele muzikanten die ook nog eens de achtergrondzang voor hun rekening nemen. Natuurlijk treden zij op in kleding uit de jaren 70 en dragen zij zelfs originele kleding zoals ABBA deze destijds droeg. Het bijzondere van deze THE BEST Abba tribute is dat alles live wordt gespeeld en gezongen.

Party Animals
Klassiekers als 'Have You Ever Been Mellow', 'Hava Naquila' en 'Aquarius' overstijgen inmiddels generaties en ook genres: was de stevige beat destijds gewaagd, tegenwoordig gaan hele volksstammen los op de aanstekelijke optredens. Het maakt de Party Animals een van de meest geliefde 90’s acts van Nederland. En nu dus te zien in Omnisport Apeldoorn!

  • Deuren open: 20:00 uur
  • Party time: 21:00 - 01:00 uur
  • Thema: OVER DE TOP
  • Line up: twee Q Music DJ’s, THE BEST Abba tribute en Party Animals
  • Leeftijd: 18+
  • Staanplaatsen

————————————————————————————————

VERSCHILLENDE TICKETS

Early Bird €15,- p.p. (beperkt beschikbaar)
2-Daags arrangement in Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn €85,- p.p.

Meer informatie over dit event, klik hier
Kijk voor al onze muziek evenementen op www.fletcherevents.nl

Feestkleding en Confetti!
Ga volledig in stijl en scoor bij www.confettifeest.nl jouw ultieme party outfit! Van Feest accessoires, disco blouses tot complete kostuums die jouw avond onvergetelijk maken. Wij maken graag jouw avond compleet en ontvang met de code CONFETTI-PARTY maar liefst 10% korting op jouw bestelling!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Omnisport Apeldoorn

De Voorwaarts 55

7321 MA Apeldoorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen