Qmusic the Party XL - 4uur FOUT! in Apeldoorn (Gelderland) 18-09-2021

Venster Acties en details

Niet beschikbaar

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Omnisport Apeldoorn

De Voorwaarts 55

7321 MA Apeldoorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Qmusic the Party XL – 4uur FOUT! komt naar Apeldoorn

Over dit evenement

Qmusic the Party XL – 4uur FOUT! komt naar Apeldoorn

Fout, fouter, foutst. Maar zo lekkerrr!! Qmusic the Party XL - 4uur FOUT! in Apeldoorn op zaterdag 18 september 2021 met T-Spoon en Party Animals! 4 uur lang flink over de top met hits die net zo vast in je geheugen staan, als in de hitlijst van Qmusic’s Foute Uur. Schreeuw ‘I gotta know right now’ in het paradijs bij je dashboardlichtje en ga boom, boom, boom, boom over de dansvloer met een echte Vengaboy. De DJ’s van Qmusic trekken je onweerstaanbaar mee in een warm bad vol guilty pleasures. En jij geniet je stiekem helemaal suf in je met veren uitgedoste glitterjurk, je roze rokkostuum of je… nou ja, dat vul je zelf vast wel lekker fout in. Qmusic the Party XL in Apeldoorn. Qmusic die er voor zorgen dat het één grote “OJAAAAAA” avond wordt. Het thema van de avond is OVER DE TOP!

𝗦𝗣𝗘𝗖𝗜𝗔𝗟 𝗚𝗨𝗘𝗦𝗧: T-Spoon

Wie terugverlangt naar de dance-scene van de jaren 90, kan natuurlijk niet om T-spoon heen. Internationaal bestookten ze de charts met nog meer hits dan beats per minuut. Nu is het moment eindelijk daar en brengen zij samen een dynamische show met louter en alleen hun grootste hits. Wie kent niet…… ‘No Time 2 Waste’, ‘Mercedes Benz’, ‘Smiling’, ‘See The Light’, ‘Part of My Life’ en natuurlijk de megahit ‘S.. On The Beach’.

𝗦𝗣𝗘𝗖𝗜𝗔𝗟 𝗚𝗨𝗘𝗦𝗧: Party Animals

Klassiekers als 'Have You Ever Been Mellow', 'Hava Naquila' en 'Aquarius' overstijgen inmiddels generaties en ook genres: was de stevige beat destijds gewaagd, tegenwoordig gaan hele volksstammen los op de aanstekelijke optredens. Het maakt de Party Animals een van de meest geliefde 90’s acts van Nederland. En nu dus te zien in Omnisport Apeldoorn!

  • Deuren open: 20:00 uur
  • Party time: 21:00 - 01:00 uur
  • Thema: OVER DE TOP
  • Line up: twee Q Music DJ’s , T-Spoon en Party Animals
  • Leeftijd: 18+
  • Staanplaatsen

————————————————————————————————

VERSCHILLENDE TICKETS

  • Early Bird €17,50 p.p. (beperkt beschikbaar)
  • 2-Daags arrangement in Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn €89,- p.p.

Wil je tickets met een digitale vouchercode of Fletcher Cadeaukaart betalen? Mail dan je bestelling en betreffende evenement naar events@fletcher.nl.

Meer informatie over dit event, klik hier.

Kijk voor al onze muziek evenementen op www.fletcherevents.nl

Feestkleding en Confetti!

Ga volledig in stijl en scoor bij www.confettifeest.nl jouw ultieme party outfit! Van Feest accessoires, disco blouses tot complete kostuums die jouw avond onvergetelijk maken. Wij maken graag jouw avond compleet en ontvang met de code CONFETTI-PARTY maar liefst 10% korting op jouw bestelling!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Omnisport Apeldoorn

De Voorwaarts 55

7321 MA Apeldoorn

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Fletcher Events

Organisator van Qmusic the Party XL - 4uur FOUT! in Apeldoorn (Gelderland) 18-09-2021

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen