Qmusic the Party XL - 4uur FOUT! in Etten-Leur (Noord-Brabant) 12-03-2022

Venster Acties en details

Niet beschikbaar

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

STUDIO76

Trivium 170

4873 LP Etten-Leur

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Qmusic the Party XL komt naar Studio76 te Etten-Leur

Over dit evenement

Tickets en info: www.fletcherevents.nl

Fout, fouter, foutst. Maar zo lekkerrr!! Dat is de muziek tijdens Qmusic the Party in Etten-Leur. 4 uur lang feestbeesten met hits die net zo vast in je geheugen staan, als in de hitlijst van Qmusic’s Foute Uur. Keihard hakken op de Party Animals met een foute glimlach die zelfs John de Bever niet van je gezicht krijgt. De DJ’s van Qmusic  trekken je onweerstaanbaar mee in een warm bad vol guilty pleasures.  En jij geniet je stiekem helemaal suf in je stoeipakje met feesthoed, je van slingers gemaakte boa,  of je… nou ja, dat vul je zelf vast wel lekker fout in. Hits uit het Foute Uur van Qmusic tijdens Qmusic the Party XL in Etten-Leur. Dans en zing mee. Thema: FEESTBEESTEN

Special guest: T-Spoon

Wie terugverlangt naar de dance-scene van de jaren 90, kan natuurlijk niet om T-spoon heen. Internationaal bestookten ze de charts met nog meer hits dan beats per minuut. Nu is het moment eindelijk daar en brengen zij samen een dynamische show met louter en alleen hun grootste hits. Wie kent niet…… ‘No Time 2 Waste’, ‘Mercedes Benz’, ‘Smiling’, ‘See The Light’, ‘Part of My Life’ en natuurlijk de megahit ‘S.. On The Beach’.

Wil je tickets met een digitale vouchercode of Fletcher Cadeaukaart betalen? Mail dan je bestelling en betreffende evenement naar events@fletcher.nl.

Feestkleding en Confetti!Ga volledig in stijl en scoor bij www.confettifeest.nl jouw ultieme party outfit! Van Feest accessoires, disco blouses tot complete kostuums die jouw avond onvergetelijk maken. Wij maken graag jouw avond compleet en ontvang met de code CONFETTI-PARTY maar liefst10% korting op jouw bestelling!

Bekijk hier de Qmusic the Party – 4uur FOUT! bij jou in de buurt!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

STUDIO76

Trivium 170

4873 LP Etten-Leur

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Fletcher Events

Organisator van Qmusic the Party XL - 4uur FOUT! in Etten-Leur (Noord-Brabant) 12-03-2022

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen