Qmusic the Party XL - 4uur FOUT! in Groningen (Groningen) 01-10-2022

Venster Acties

Qmusic the Party XL - 4uur FOUT! in Groningen (Groningen) 01-10-2022

Qmusic the Party XL – 4uur FOUT! komt naar Groningen

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

MartiniPlaza Groningen Leonard Springerlaan 2 9727 KB Groningen Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Geen refunds

Over dit evenement

Tickets en info: www.fletcherevents.nl

Fout, fouter, foutst. Maar zo lekkerrr!! Qmusic the Party XL - 4uur FOUT! in Groningen op zaterdag 1 oktober 2022 met als special guests: T-Spoon en Charly Lownoise. 4 uur lang flink over de top met hits die net zo vast in je geheugen staan, als in de hitlijst van Qmusic’s Foute Uur. Schreeuw ‘I gotta know right now’ in het paradijs bij je dashboardlichtje en ga boom, boom, boom, boom over de dansvloer met een echte Vengaboy. De DJ’s van Qmusic trekken je onweerstaanbaar mee in een warm bad vol guilty pleasures. En jij geniet je stiekem helemaal suf in je met veren uitgedoste glitterjurk, je roze rokkostuum of je… nou ja, dat vul je zelf vast wel lekker fout in. Qmusic the Party XL in Groningen. Qmusic die er voor zorgen dat het één grote “OJAAAAAA” avond wordt. Het thema van de avond is OVER DE TOP!

𝗦𝗣𝗘𝗖𝗜𝗔𝗟 𝗚𝗨𝗘𝗦𝗧: T-spoon

Wie terugverlangt naar de dance-scene van de jaren 90, kan natuurlijk niet om T-spoon heen. Internationaal bestookten ze de charts met nog meer hits dan beats per minuut. Nu is het moment eindelijk daar en brengen zij samen een dynamische show met louter en alleen hun grootste hits. Wie kent niet...... 'No Time 2 Waste', 'Mercedes Benz', 'Smiling', 'See The Light', 'Part of My Life' en natuurlijk de megahit 'S.. On The Beach'.

S𝗣𝗘𝗖𝗜𝗔𝗟 𝗚𝗨𝗘𝗦𝗧: Charly Lownoise

Eén van de grondleggers van de happy hardcore, zo mag Ramon Roelofs, alias Charly Lownoise, wel worden genoemd. Samen met Mental Theo was hij verantwoordelijk voor de knaltrack ‘Wonderful days’ en maakte hij vele ‘Rave the City’-feesten tot legendarische avonden. Je bent dus gewaarschuwd als hij straks zijn draaitafel openschuift.

Heb je hulp nodig bij het bestellen van je tickets? Neem dan contact op met: liveoplocatie@fletcher.nl

Wil je tickets met een digitale vouchercode of Fletcher Cadeaukaart betalen? Mail dan je bestelling en betreffende evenement naar events@fletcher.nl.

Feestkleding en Confetti!

Ga volledig in stijl en scoor bij www.confettifeest.nl jouw ultieme party outfit! Van Feest accessoires, disco blouses tot complete kostuums die jouw avond onvergetelijk maken. Wij maken graag jouw avond compleet en ontvang met de code CONFETTI-PARTY maar liefst 10% korting op jouw bestelling!