Qmusic the Party XL - 4uur FOUT! in Rotterdam (Zuid-Holland) 06-02-2021

Venster Acties en details

Niet beschikbaar

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stadion Feijenoord (Maasgebouw)

Van Zandvlietplein 1

3077 AA Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Qmusic the Party XL – 4uur FOUT! Rotterdam geannuleerd

Over dit evenement

Qmusic the Party XL – 4uur FOUT! Rotterdam geannuleerd

In verband met het Corona virus is ervoor gekozen om dit evenement te annuleren. De steeds veranderende en wisselende maatregelen en het gebrek aan perspectief maakt het voor nu lastig om vooruit te kijken. Om duidelijkheid te scheppen voor u als gast, wordt dit evenement geannuleerd. Indien er weer een nieuwe samenwerking tot stand komt tussen Fletcher Events en het Stadion Feijenoord (Maasgebouw), brengen wij u als eerste op de hoogte.

---------------------------------------------------------------------------------

Fout, fouter, foutst. Maar zo lekkerrr!! Qmusic the Party XL - 4uur FOUT! in Rotterdam op zaterdag 6 februari 2021 met als special guest: PAUL ELSTAK! 4 uur lang flink over de top met hits die net zo vast in je geheugen staan, als in de hitlijst van Qmusic’s Foute Uur. Schreeuw ‘I gotta know right now’ in het paradijs bij je dashboardlichtje en ga boom, boom, boom, boom over de dansvloer met een echte Vengaboy. De DJ’s van Qmusic trekken je onweerstaanbaar mee in een warm bad vol guilty pleasures. En jij geniet je stiekem helemaal suf in je met veren uitgedoste glitterjurk, je roze rokkostuum of je… nou ja, dat vul je zelf vast wel lekker fout in. Qmusic the Party XL in Rotterdam. Qmusic die er voor zorgen dat het één grote “OJAAAAAA” avond wordt. Het thema van de avond is OVER DE TOP!

Special guest: DJ PAUL ELSTAK

Het is Happy Hardcore time met DJ Paul Elstak tijdens de Qmusic Party. Deze wonderboy van de gabberhouse mag rustig één van de godfathers van de Hardcore worden genoemd. Maar ook Freestyle, Hardstyle en Early Rave zijn hem op zijn met tattoos versierde lijf geschreven. Met hits als ‘James Brown is still alive’, The promised land’ en natuurlijk de al jaren ongeslagen nummer 1 van het foute uur ‘Rainbow high in the sky’. En wist je trouwens dat hij ook de producer is achter Je Broers’ ‘Kind van de duivel’? Dit feest is hij erbij!

  • Deuren open: 20:00 uur
  • Party time: 21:00 - 01:00 uur
  • Thema: OVER DE TOP
  • Line up: twee Q Music DJ’s en DJ PAUL ELSTAK
  • Leeftijd: 18+
  • Staanplaatsen

————————————————————————————————

VERSCHILLENDE TICKETS

  • Early Bird: UITVERKOCHT
  • Ticket: €25,- p.p.
  • Ticket & Diner €75,- p.p.

Wil je tickets met een digitale vouchercode of Fletcher Cadeaukaart betalen? Mail dan je bestelling en betreffende evenement naar events@fletcher.nl.

Meer informatie over dit event, klik hier. Kijk voor al onze muziek evenementen op www.fletcherevents.nl

Feestkleding en Confetti!Ga volledig in stijl en scoor bij www.confettifeest.nl jouw ultieme party outfit! Van Feest accessoires, disco blouses tot complete kostuums die jouw avond onvergetelijk maken. Wij maken graag jouw avond compleet en ontvang met de code CONFETTI-PARTY maar liefst 10% korting op jouw bestelling!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stadion Feijenoord (Maasgebouw)

Van Zandvlietplein 1

3077 AA Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen