€ 16,73

Venster Acties en details

€ 16,73

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Koppelkerk - Vrijplaats voor kunst & cultuur

Koppelstraat 35

7126 AG Bredevoort

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Pianist Matthijs Stronks houdt van ‘het middengeluid’. Het perfecte middengeluid bereikt hij met piano, toetsen en twee gitaren.

Over dit evenement

Dat verklaart de samenstelling van formatie Qompost, dat Mathhijs Stronks (Donnerwetter) in het leven riep samen met gitaristen Vedran Mircetic (De Staat) en gitarist Wout Kempkens (Donnerwetter). Op 27 november treedt Qompost op in de Koppelkerk in Bredevoort.

Aanleiding van Qompost is het project van Matthijs Stronks, de Aaltense pianist die deze zomer werd uitgenodigd door het programma Twee Meter Sessies met presentator Jan Douwe Kroeske. Hij sprak met hem over het 'muzikale rotjaar' en over zijn album als reactie op Covid-19. In de televisie-uitzending werd voor deze gelegenheid kracht bijgezet door de gitaristen Vedran Mircetic (De Staat) en Wout Kemkens (De Niemanders, Donnerwetter).

Wat te verwachten? Pop, jazz en experimenteel, maar bovenal ontwapenend en uniek in hun geluid zullen ze op zaterdag 6 maart acte de présence geven in de Koppelkerk. Beleef met hen nieuwe composities die net even iets buiten de lijntjes kleuren op de vleugel, Fender Rhodes en gitaren.

Een concert bezoeken in de Koppelkerk is een echt avondje uit. In de sfeervolle ambiance van de hoge kerkzaal, de tafels en stoelen op anderhalve meter afstand met intieme verlichting op de tafeltjes, wordt de sfeer opgeroepen van een jazzclub. Vrijwilligers brengen de bezoekers voor het concert naar hun persoonlijke plek. Deze setting maakt dat een concert intiem en persoonlijk is, zonder in te boeten aan gezelligheid en samen genieten.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Koppelkerk - Vrijplaats voor kunst & cultuur

Koppelstraat 35

7126 AG Bredevoort

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Koppelkerk - vrijplaats voor kunst & cultuur

Organisator van Qompost (Matthijs Stronks)

De Koppelkerk is de centrale plek voor kunst en cultuur in het pittoreske Bredevoort. Met wisselende exposities, concerten, lezingen en een sfeervol boekencafé is de Koppelkerk de uitgelezen ontmoetingsplaats voor Nederlandse en Duitse cultuurliefhebbers.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen