Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Quarterlife Experience - 4 april 2018 - Den Haag

Mark Siegenbeek van Heukelom

Woensdag 4 april 2018 van 19:30 tot 22:00 (CEST)

Quarterlife Experience - 4 april 2018 - Den Haag

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs * Servicekosten Aantal
Tarief   meer info 2 apr. 2018 € 30,44 € 2,06
* Prijzen zijn inclusief BTW

Deel Quarterlife Experience - 4 april 2018 - Den Haag

Evenementgegevens

Ben je een hoogopgeleide young professional (24-36) die alles uit het leven wil halen en herken je een van de volgende zaken?
 
 • Gaat je leven voor de buitenwereld voortvarend maar denk je zelf soms “is dit het nou?”
 • Ervaar je geen echt doel in je leven?
 • Vraag je je af of je carrière wel (snel genoeg) de goede kant op gaat?
 • Ben je op zoek naar een betere work-life balance?
 • Merk je ook in je thuissituatie dat je niet lekker in je vel zit?
 • Zit je voor je gevoel ‘vast’ en kom je niet echt verder?

Ik kan je helpen om een eerste stap te zetten om dit te veranderen.

Namelijk met de Quarterlife Experience. In een inspirerende, interactieve en gezellige avondsessie neem ik jou en andere quarterlifers mee in hoe het pad van een ‘prima zeventje’ naar je eigen tien eruitziet en wat je per direct kunt gaan veranderen om gelukkiger te worden.

Tevens kom je er voor jezelf achter of zaken als coaching (bij mij of bij iemand anders) of een vervolgtraining bij je passen.

NA HET VOLGEN VAN DEZE AVONDSESSIE ZUL JE MERKEN DAT…

 • Je beter weet wat je met je baan of carrière wilt en hoe dat aan te pakken
 • Je rust en vertrouwen ervaart omdat je hebt ervaren en gehoord van andere quarterlifers dat je niet de enige bent die meer uit het leven wilt halen
 • Je een beter beeld hebt van wat je überhaupt uit het leven wilt halen
 • Je de moed en het lef voelt om dingen te gaan veranderen
 • Je inspiratie en motivatie hebt om je dromen achterna te gaan
 • Je in zicht hebt welke blokkades je op je plek houden en hoe je die kunt overwinnen

TIJDENS DE QUARTERLIFE EXPERIENCE BESPREEK IK:

 • Hoe je werk vindt dat voldoening geeft
 • Hoe je moeilijke beslissingen neemt (relaties, werk, huizen kopen, etc.)
 • Hoe je doelen stelt en deze voor je laat werken
 • Hoe je erachter komt wat jij wilt en dat kunt uitdragen naar je omgeving (werk, vrienden, familie)
 • ....
Meer ontdekken? Kijk op www.thestartupofdreams.nl om meer te weten te komen over de Quarterlife Experience. 
 

Groeten, Mark

Heb je vragen over Quarterlife Experience - 4 april 2018 - Den Haag? Neem contact op met Mark Siegenbeek van Heukelom

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Igluu Den Haag
Louis Couperusplein 2
2514 HP Den Haag
Nederland

Woensdag 4 april 2018 van 19:30 tot 22:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Mark Siegenbeek van Heukelom

Mijn naam is Mark Siegenbeek van Heukelom.

Ik help ambitieuze hoogopgeleide young professionals tussen de 25 en 35 jaar die alles uit het leven willen halen en daarvoor in zichzelf willen investeren.

Why
Ik geloof dat veel young professionals met de grootste mogelijkheden geen of te weinig voldoening vinden in hun werk en leven. Dat terwijl iedereen, en jij dus ook, het plezier en de voldoening verdient van het realiseren van je volle potentie. Ook zie ik veel jonge mensen het idee hebben dat ze dit zelf moeten kunnen, omdat van high potentials verwacht zou worden dat ze geen hulp nodig hebben. Ik geloof echter dat juist ook jij het verdient om geholpen of begeleid te worden in het beste uit jezelf halen. Geen mens kan dat alleen. Tot slot geloof ik dat de wereld het talent en de passie van deze groep mensen het hardst nodig heeft om een mooiere en betere plek te worden.

Wie ben ik
Als jong, gedreven en hoogopgeleid persoon ben ik enorm bevoorrecht. Tegelijkertijd voel ik de verantwoordelijkheid en de druk van buitenaf om alle verwachtingen waar te maken, wat vaker dan eens heeft geleid tot twijfel, angst, bevriezing en stress. Ik heb daar echter doorheen gebroken met behulp van veel training, coaching en talloze persoonlijke experimenten. Ik heb dan ook menig quarterlife-uitdaging doorgemaakt zoals diverse carrièreswitches, het verbreken van een lange relatie, wonen en werken in het buitenland en voor mezelf beginnen. Nog altijd ga ik dagelijks buiten mijn comfortzone, blijf ik me structureel ontwikkelen als mens en leer ik elke dag actief bij.

In de jaren dat ik hiermee bezig ben heb ik daarnaast al meer dan 400 andere young professionals met training of coaching bijgestaan op hun pad van persoonlijke ontwikkeling. Daardoor weet ik niet alleen uit eigen ervaring tegen welke uitdagingen quarterlifers aanlopen, maar ken ik tevens de verhalen van talloze lotgenoten en heb ik aan hun groei en de realisatie van hun dromen mogen bijdragen. Als iemand weet wat er omgaat in ons young professionals én hoe jij veel meer uit jezelf kunt halen, dan ben ik het.

Waar ga ik heen
Mijn doel is om Nederland in 2030 het land te laten zijn met de meest bewuste en ontwikkelde inwoners ter wereld. Een overgroot gedeelte Nederlanders ervaart hun werk en leven dan als zingevend: Ze hebben er letterlijk elke dag zin in en ze hebben het idee dat ze een belangrijke bijdrage leveren aan de wereld. De kortste weg daarnaartoe ontstaat wanneer de leiders van de toekomst nú voorop gaan lopen in deze beweging. En die leider van de toekomst, dat ben jij als gedreven young professional. Helemaal als je je quarterlife-periode, hét moment dat je je leven het meest vorm kun geven, aangrijpt om bewust voor jezelf te kiezen en daarmee voor een betere wereld. Als je nú de weg inzet van leven vanuit je talenten en passies dan zul je met de dag van grotere waarde zijn voor andere mensen en meer geluk ervaren in jezelf.

  Contact opnemen met de organisator
Quarterlife Experience - 4 april 2018 - Den Haag
Evenementen in Den Haag Cursus Anders

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.