€ 333

Venster Acties en details

€ 333

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lochem

Verwoldseweg 33A72

7245VX Lochem

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Self-work mag weer fucking leuk Je bent er aan toe dat het allemaal een flink stuk lichter mag.

Over dit evenement

Self-work mag weer fucking leuk

Al heel wat zelfwerk is verricht en je bent niet vies van het donker in jezelf aankijken. Nu voel je dat het tijd is om nog verder uit te breken, maar dan op een lichte & speelse manier.

Tijdens dit retreat gaan wij je niet een routekaart aangeven of aanmoedigen om heling buiten jezelf te zoeken. Je wordt juist geholpen om je nog veiliger in jezelf te voelen om jezelf volledig tot expressie te brengen

Let’s break radical free!

Als vrouwen spenderen we vaak het merendeel van onze tijd om aan een rol of ‘het perfect plaatje’ te voldoen. De perfecte moeder; de sexy vrouw, de lieve vriendin en de harde werker. We verliezen daarbij uit het oog wat ons joy geeft en waar onze levensenergie harder van gaat stromen.

Mooie vrouw, het is tijd voor lichter leven. Schaamteloos lachen en vrijer je joy te volgen dan ooit tevoren.

ZO GAAN WE DAT DOEN…

We gaan terug naar de bron van onze creatieve levensenergie; onze baarmoeder. Om van daaruit contact te maken met ons innerlijk kind. We nodigen je uit om weer te gaan spelen en voluit je joy te belichamen.

Dat doen we door middel van expressie en creatie in uiteenlopende vormen zoals zingen, stembevrijding, dansen, boksen, spelen en schilderen. Je gaat een diepe verbinding met jezelf en de groep ervaren en nieuwe/oude delen van jezelf tot uitdrukking brengen.

Je hoeft deze dag je nergens zorgen over te maken, je wordt overal in voorzien. Er zal overvloedig veel drinken & lekkers voor je klaar staan. Je ontvangt zowel een gezonde vega lunch als een heerlijk diner.

We brengen je nog net niet thuis, maar het gaat voelen als een kinderfeestje voor volwassenen.

Het Programma

Dit zijn de dingen die we ondermeer gaan doen.

> Womb - breathing

> Box clinic

> Inner-Child Work

> Voice liberation

> Creative Confidence Sessie

> Magisch ritueel

> Afsluiting rondom het kampvuur met muziek & zingen

FAQ

1. Kan ik gratis parkeren?

Zeker weten! Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid op en rondom het terrein.

2. Kan ik in termijnen betalen?

Om er verzekerd van te zijn dat je een plekje hebt voor deze magische dag is het alleen mogelijk om met een directe betaling je plek te reserveren. Is je salaris net op, maar voel je dat je hier echt bij moet zijn? Neem dan contact met ons op voor een eventuele aanbetaling.

3. Moet ik zelf nog iets meenemen?

Wij voorzien jou in alles wat je nodig hebt. Van een heerlijke lunch tot en met voedzaam diner en zelfs de snacks tussendoor. Het enige wat je mee mag nemen is een mooie ceremonie jurk voor een bijzonder moment van de dag. Verder nodigen we je vooral uit om comfortabele kleding aan te trekken, waar je vrij in kan bewegen en wat ook een beetje vies mag worden.

4. Ik heb nog geen ervaring met boksen of zingen. Kan ik wel meedoen?

No problem! De hele essentie van deze dag is om Joy te ervaren en je vrij te voelen om jezelf te kunnen zoals dat goed voelt voor jou. Het gaat dus niet om mooie zangkunsten of mooie boks moves, maar juist vanuit Joy te expressen

5. Is dit wel de juiste manier om te werken aan mijn bewustzijn?

Wij geloven juist dat selfcare f*cking leuk mag zijn. Joy is een van de hoogste frequenties en zorgt ervoor dat je in een ontspannen staat veel dichter bij jezelf kan komen.

6. Hoe weet ik of dit wel iets voor mij is?

We begrijpen dat het spannend is om te investeren in iets wat nog niet zichtbaar is voor het oog. Maar door te voelen met je hart weet je vaak al wat het antwoord is. Leg dus je hand op je hart, sluit je ogen en stel jezelf de vraag of deze dag voor jou is. Voel je een ‘Ja’? Dan heten we je van harte welkom! Twijfel je nog steeds, neem dan gerust contact op met Shirley-Ann (info@holisticshir.nl) of Soraya (hello@amberandwolf.com) om je twijfel te bespreken.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Lochem

Verwoldseweg 33A72

7245VX Lochem

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen