Gratis

Rafael Hekker Band (Avond)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Muziekpodium Azotod

Meerndijk 126

3454 HV Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Rafael Hekker Band (Avond)

Over dit evenement

Azotod organiseer de 1,5 meter sessies! Een reeks akoestische concerten met alle richlijnen van het RIVM in acht genomen. Voor deze concerten zijn een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Kaarten kan je gratis reserveren. Op de middag wordt u gevraagd een vrijwillige donatie te geven. De donaties komen geheel ten goede aan de muzikanten. Steun de cultuursector!

RAFAEL HEKKER

De Utrechtse gitarist singer songwriter Rafaël Hekker (1966 Tilburg) is al meer

dan 3 decennia actief als artiest.

Deze Grote Prijs Van Nederland Finalist (2001) maakte een aantal CD's waarvan See Things My Way, Blue Mantra en het vorig jaar uitgebrachte overzicht "Recovered"(2019) op verschillende download platforms (o.a. Spotify/Itunes/Deezer) is te beluisteren.

Via het Newyorkse label Tune Core is zijn muziek inmiddels wereldwijd op ruim 800 verschillende download platforms te downloaden.

De songs die hij speelt is engelstalige luisterpop en met zijn karakteristieke stem en ingehouden spanning houd hij u geboeid tot het eind.

Met zijn bandleden Arthur Bont op drums o.a. Louisianna Radio en Bassist Nico Heilijgers o.a Captain Gumbo weet hij de juiste snaar te raken om uw op het puntje van de stoel te trekken.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Muziekpodium Azotod

Meerndijk 126

3454 HV Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen