RAN INC FESTIVAL x ORIANA IKOMO

Venster Acties

RAN INC FESTIVAL x ORIANA IKOMO

RIGHT ABOUT NOW INC FESTIVAL x ORIANA IKOMO

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond 45 Nes 1012 KD Amsterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

RIGHTABOUTNOW INC. presenteert alweer de 8e editie van het RIGHTABOUTNOW Festival, met een spectaculaire opening op do 15 december in Bar Bario, en op vr 16 en za 17 december een waanzinnige line-up in de Brakke Grond in Amsterdam.

Het RIGHTABOUTNOW Festival is een platform voor opmerkelijke nieuwe makers en artiesten uit verschillende disciplines die de meerstemmigheid van de stad spiegelen. Nu, in deze tijden van enorme crisis en transitie, lijkt daar meer dan ooit behoefte aan.

------------

Oriana Mangala is een Brusselse muzikante/performer. Haar inspiratie haalt ze uit o.a de Jazz, Soul, RnB en Elektronische muziek (Solange, Nils Frahm, FKA twigs, James Blake). Maar ook de renaissance en barok zijn een grote inspiratiebron voor haar. Haar muziek is een unieke dromerige, volle sound die haar soulvolle stem begeleidt.

Het resultaat is een unieke sound die haar warme stem begeleid. Haar debuutsingle ‘YOU’ (2021) is een bloedstollend mooie introductie van haar delicate vocale kwaliteiten en de dromerige atmosfeer, zowel in geluid als in beeld, over liefde en zelfacceptatie en over vervreemding.

Oriana Ikomo staat 16 december live in De Brakke Grond! Koop vandaag nog je ticket om deze liveshow te bewonderen.

Afbeelding van RAN INC FESTIVAL x ORIANA IKOMO