RAN INC FESTIVAL x SUNDAY OBIAJULU OZEGBE

Venster Acties

RAN INC FESTIVAL x SUNDAY OBIAJULU OZEGBE

RIGHT ABOUT NOW INC FESTIVAL x SUNDAY OBIAJULU OZEGBE

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond 45 Nes 1012 KD Amsterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

RIGHTABOUTNOW INC. presenteert alweer de 8e editie van het RIGHTABOUTNOW Festival, met een spectaculaire opening op do 15 december in Bar Bario, en op vr 16 en za 17 december een waanzinnige line-up in de Brakke Grond in Amsterdam.

Het RIGHTABOUTNOW Festival is een platform voor opmerkelijke nieuwe makers en artiesten uit verschillende disciplines die de meerstemmigheid van de stad spiegelen. Nu, in deze tijden van enorme crisis en transitie, lijkt daar meer dan ooit behoefte aan.

----------

Sunday Obiajulu Ozegbe is een danser, activist en creative uit Nigeria. Hij is een getrainde danser van het QDANCE CENTER, Lagos. Hij is de oprichter en artistiek directeur van Ennovate Dance House, een collectief van dansers en bewegingskunstenaars gevestigd in Lagos, die zich bezighouden met maatschappelijke vraagstukken.

Sunday is ook co-curator van het Footprints of David Arts Festival in Nigeria. In 2017 werd Sunday geselecteerd voor training in Artistic Activism aan het Center for Artistic Activism, New York. Door zijn werk richt hij zich op het samensmelten van performance met community development, waardoor de stijl van dansactivisme naar voren komt.

Sunday Obiajulu Ozegbe staat 17 december live in De Brakke Grond! Koop vandaag nog een kaartje en verzeker jezelf van een plekje tijdens zijn performance!

Afbeelding van RAN INC FESTIVAL x SUNDAY OBIAJULU OZEGBE