€ 2.699

Ransomware: detectie, respons, preventie | 19 nov, 3 & 10 dec 2021

Venster Acties en details

€ 2.699

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Coengebouw

Kabelweg 37

1014 BA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Bescherm uw organisatie tegen digitale datagijzeling en weet wat u moet doen bij een aanval of herstel

Over dit evenement

Ransomware aanvallen nemen sterk toe en worden agressiever, doelgerichter en intelligenter. Zeker nu cybercriminelen losgeld aan getroffen organisaties en individuen vragen en er dubbel geprofiteerd wordt van een aanval. De ontwikkelingen rond ransomware en infecties gaan razendsnel en vragen om continue alertheid van uw organisatie en dwingen tot aanscherping van uw incident response beleid. U moet bv scherp hebben: wie u bij een aanval betrekt, op welk moment, wanneer u welke besluiten neemt (bv inzet forensisch team of isoleren netwerk), wanneer u escaleert en naar wie, welk communicatiekanaal u inzet en hoe de verslaglegging is georganiseerd.

Bescherming tegen ransomware vraagt om een integrale, goed doordachte aanpak afgestemd met bestuur, IT en de business. Alleen hiermee beperkt u schade aan de productiviteit, IT-systemen, imago van uw organisatie en het vertrouwen van uw klanten.

Deze masterclass behandelt de methode en technieken voor het reageren op, herstellen en voorkomen van een ransomware aanval. Naast effectieve herstel strategieën, leert u hoe u de regie en controle over de afhandeling van een aanval houdt en bent u in staat om management en de organisatie security aware op te voeden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Coengebouw

Kabelweg 37

1014 BA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator IIR

Organisator van Ransomware: detectie, respons, preventie | 19 nov, 3 & 10 dec 2021

IIR houdt al ruim 30 jaar professionals op de hoogte over specifieke vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. We bepalen de inhoud van congressen door te luisteren, naar u en uw collega’s via marktonderzoek en enquêtes, telefonische interviews en adviezen vanuit ons netwerk. Resultaat? Praktijkgerichte leer- en netwerkbijeenkomsten, masterclasses en conferenties. Met IIR blijft u op de hoogte en zorgt u zelf voor innoverende oplossingen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen