Gratis

Rataplan Kindermiddag bij PLAN-B

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

PLAN-B

Hurksestraat 19

5652 Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Rataplan #2. Kinderkoken

Over dit evenement

Vanaf augustus 2021 gaat SUBBAR elke 1e en 2e zondag van de maand in samenwerking met PLAN-B de Rataplan kindermiddag organiseren. Twee zondagen in de maand komen ouders met hun kinderen samen voor een gezellige middag. Er is altijd een workshop voor de kinderen tussen 15:00-17:00 uur. Altijd laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Iedere middag heeft een eigen thema: kinderkoken, erop-uit, knutselen of een workshop door een lokale ondernemer. Ouders blijven gedurende de middag en kunnen genieten van wat SUBBAR te bieden heeft. SUBBAR is op zondag geopend van 14:00-22:00 uur.

Bij ons op de Hurk kunnen mensen uit de buurt, pioniers en vrienden elkaar treffen. De Rataplan kindermiddag is een omgeving die voor zowel kinderen als voor hun ouders fijn is. Ouders kunnen ontspannen en goed eten en drinken, kinderen worden bewust en verantwoordelijk vermaakt. Rataplan is hierin uniek, want de meeste plekken zijn of leuk voor kinderen, of leuk voor volwassenen.

SUBBAR. SUBBAR is de lunchroom en pop-up restaurant in PLAN-B, de ruimte voor creatieven, hier is alles mogelijk. De jongste broedplaats van Eindhoven laat cultuur, creativiteit, innovatie, experiment en een goede keuken samenkomen op het industrieterrein van de Hurk. Meer informatie over Subbar is te vinden via www.subbar.nl.

Geschiedenis. De Rataplan Kindermiddag vindt zijn oorsprong in 2006 in Plan-2 in een voormalige fabrieksloods op Strijp-S. Plan-2 sloot haar deuren in 2009 en zo kwam er een einde aan deze populaire kindermiddag. Het concept werd binnen Eindhoven helaas niet voortgezet.

Rataplan #2.

Thema: kinderkoken.

Deze keer maken we heerlijke fruitwafels met slagroom of een bolletje ijs. Met een ouderwets wafelijzer aan de slag. Lekker zelf doen. Vers fruit snijden en aftoppen met slagroom of ijs. Smullen!

Zijn er allergieën waar wij rekening mee moeten houden horen wij dat graag. Je kunt dat tijdens het bestelproces aangeven.

Praktische informatie.

  • Om Rataplan toegankelijk te houden vragen we een bijdrage van 3,50 euro per kind.
  • PIN ONLY, betalen bij aankomst.
  • Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar.
  • Registreer je van te voren via Eventbrite en betaal aan de deur.
  • Je registreert ieder kind apart, ouders hoeven zich niet te registreren.
  • Alle kinderen zijn welkom bij Rataplan, er is geen leeftijdslimiet.
  • De Rataplan kindermiddag is geen kinderopvang. Kinderen moeten om veiligheidsredenen- eisen altijd worden begeleid door minstens een ouder.
  • Vragen? Mail naar info@plan-b.nl.

Adres. Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven. Je kunt gratis parkeren bij PLAN-B, meld je bij aankomst bij de bakfiets!

Volg Rataplan op. Instagram en Facebook!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

PLAN-B

Hurksestraat 19

5652 Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator PLAN-B

Organisator van Rataplan Kindermiddag bij PLAN-B

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen