RA*W Career Day: Dromen, doelen, doen.
Gratis
RA*W Career Day: Dromen, doelen, doen.

RA*W Career Day: Dromen, doelen, doen.

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Spaces Herengracht

Herengracht 124-128

1015 BT Amsterdam

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dag in dag uit vlammen we op de werkvloer. Doorploeteren om die deadline te halen. Shinen bij de klant in een niet te versmaden pitch. Nachten doorhalen om dat deck op te leveren. Soms zijn we zo diep verzonken in onze day-to-day business, dat we bijna vergeten in welke richting we doordenderen.

Dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn. Want voor een glansrijke carrière moet je meer doen dan jezelf uit de naad werken. Het is juist belangrijk om een duidelijk doel te stellen. Zit je wel op je plek? Waar sta je over een jaar? En als je eenmaal die stip op de horizon hebt gezet, how do you get there?

Even stoppen met rennen dus en kijken naar het grotere plaatje. En dat is precies wat we gaan doen.

Op zaterdag 29 oktober brengen we je career building skills naar een hoger level. In zes sessies stomen 6 topsprekers je klaar: van concrete doelen stellen tot het achterlaten van een verbluffende eerste indruk. Van do’s en don’ts tijdens onderhandelingen tot succesverhalen. Dus. Jij wilt carrièreknallen? Dan moet je hier bij zijn.

Wat, waar en hoe?
29 oktober van 11:30 uur tot 17:00 uur met aansluitend een borrel, bij onze vrienden van Spaces.
Kom optijd en zorg dat je goed ontbeten hebt. 

Het event is gratis voor jong talent, werkend in de reclamewereld. Let wel, bij dit event ligt de focus op 0-3 jaar werkervaring. Claim alleen een ticket als je zeker weet dat je er bij kunt zijn of cancel in het uiterste geval op tijd. We checken aanwezigheid en behouden ons voor om no-shows bij volgende events niet toe te laten.

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Spaces Herengracht

Herengracht 124-128

1015 BT Amsterdam

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen