Verkoop beëindigd

RA*W | Your Idea Is Worthless Unless You Know How to Sell It

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ADCN

17 Polonceaukade

1014 DA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Oké, je hebt een kick ass idee bedacht… Maar met alleen een goed idee ben je er nog niet. Hoe verkoop je je idee binnen het bureau waar je werkt en als dat gelukt is, aan de klant?

George Lois (a.k.a. the real Don Draper) dreigde ooit uit het raam te springen toen een klant zijn campagne afwees. Hoe ver ga jij?

Tijdens deze RA*W sessie zullen drie doorgewinterde teams hun ervaringen met jullie delen en tips geven die je de volgende dag al in praktijk kunt brengen. Naast het verkopen van ideeën, leer je welke eigenschappen belangrijk zijn voor een creatief. Hoe blijf je op de hoogte van de laatste trends en hoe belangrijk is het om een specialisatie te kiezen? Dit zijn vragen waar je tijdens deze sessie antwoord op krijgt. Kortom, hier wil je bij zijn.

Zorg daarom dat je op 13 februari om 12:00 klaar zit om je ticket te claimen via Eventbrite.


Let op! Deze sessie is speciaal gericht op creatieven binnen de reclame-industrie met 1 tot 3 jaar werkervaring. Voldoe je niet aan dit profiel of heb je in het verleden voor een RA*W sessie last-minute afgezegd? Dan moeten we helaas streng zijn, en maken we iemand anders blij met jouw kaartje.

Datum en tijd

Locatie

ADCN

17 Polonceaukade

1014 DA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen