€ 15 – € 70

R&B LEGENDS - 11 YEAR ANNIVERSARY - LIVE ON STAGE RE-PLAY

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Studio's Aalsmeer

15 Van Cleeffkade

1431 BA Aalsmeer

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Het grootste R&B Oldskool evenement van Nederland met Live On Stage Re-Play Zaterdag 28 december 2019 in de mooiste locatie van Nederland .

Over dit evenement

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

R&B LEGENDS 11 YEAR ANNIVERSARY

Live on stage RE-PLAY

In de mooiste locatie van Nederland !!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Het eindejaarsevenement van Nederland is in aantocht, inmiddels een groot begrip voor alle R&B & Oldskool liefhebbers in Nederland. Naar aanleiding van alle uitverkochte edities van de voorgaande jaren pakken wij dit jaar groots uit tijdens het 11 jarig jubileum van R&B Legends met niemand minder dan RE-PLAY live on stage.

De avond zal in diverse zalen plaatsvinden waardoor er voor een ieder iets te beleven valt. Zo hebben wij Area 2 geheel toegewijd aan de deejays van Groove Inc. die bekend staan om hun goede smaak binnen de Disco Dance Classics genre.

LOCATIE & BEREIKBAARHEID

Zaterdag 28 december 2019 ben je van harte welkom op het eindejaarsevenement van 2019 in de meest legendarische, mooiste en unieke evenementenlocatie STUDIO'S AALSMEER !! Een locatie met een bijzonder rijke geschiedenis waar iedereen een gevoel bij heeft. Ooit begonnen als veilinghuis voor bloemen en uitgegroeid tot een nationaal monument waar Joop van den Ende later zijn televisiestudio's huisvestte. Tegenwoordig behoort het tot een van Nederlands meest unieke evenementenlocaties met diverse zalen, waarbij er altijd nog een groot hart is voor entertainment en gastvrijheid. Studio's Aalsmeer ligt op een steenworp afstand van Schiphol, onder de rook van Amsterdam (10 min met de auto) en is zowel met de auto als per openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Er kan gebruik worden gemaakt van de uitgebreide parkeermogelijkheden op het eigen terrein.

AREA I: R&B LEGENDS MET LIVE ON STAGE RE-PLAY !!

In de imposante Brooklyn Night zaal kun je genieten van de beste R&B hits uit de jaren ‘90 en ‘00. Speciaal voor ons 11 jarig jubileum hebben wij de Nederlandse R&B Legends groep Re-Play uitgenodigd voor een spetterend live optreden. Het optreden zal plaatsvinden vanaf 00:30 uur. Voor en na het optreden zal de avond muzikaal worden ingevuld door beste R&B deejays van Nederland.

AREA II: SOULTRAIN !! OLDSKOOL @ R&B LEGENDS

Soultrain a Groove Soulfull Night met de beste Disco * Danceclassics * Oldskool hitjes uit de jaren 70's, 80's & 90's and behind the Wheels of Steel Mr. Funkadelic.

AREA III: SLOW JAMS

Area 3 is volledig voor de Tortelduifjes, de Lovers & Friends waarbij de dosis Slow goed vertegenwoordigt zal zijn met de zwoelste ballads, tijd om met je partner of lover heerlijk te slow dansen oftewel schuifelen !! De Slow zal worden afgewisseld met de Jams !! En bij de Jams moet je denken aan de 90’s New jack Swing Classics & de echte Caribbean van toen met Salsa, Merengue, Bubbling & Dancehall. Dus bereid je voor op een warme avond !!

DRESSCODE & LEEFTIJD

R&B Legends is toegankelijk vanaf 25 jaar. De dresscode voor de avond is Glitter & Glamour waarbij een feestelijke en verzorgde uitstraling op prijs wordt gesteld.

The Legends celebrate 11 Year Anniversary... Save the date for the last dance of 2019 !!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

★ Datum: zaterdag 28 december 2019 ★ Locatie: Studio’s Aalsmeer, Van Cleeffkade 15, 1431 BA Aalsmeer★ Tijd: 22:00 uur t/m 05:00 uur (toegang tot 02:00 uur) ★ Voldoende parkeergelegenheid

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

★ Tickets in diverse fases verkrijgbaar vanaf:

★ Early Bird Duo € 25,- (geldig voor 2 personen) ★ Early Bird Single € 17,50 p.p.★ V.I.P. arrangement vanaf € 500,- (geldig voor 5 personen)

★ Tickets Shop: http://www.club-classic.nl/tickets/ https://www.eventbrite.nl/e/tickets-rb-legends-11th-year-anniversary-75220840559

★ Online shop: http://bit.ly/359uTsI

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

★ Website: http://www.club-classic.nl/★ Instagram: https://www.instagram.com/clubclassic/?hl=nl

★ Facebook: https://www.facebook.com/clubclassic.nl/★ Facebook Event: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-rb-legends-11th-year-anniversary-75220840559 ★ Info Tel & Whatsapp: 06-14915133

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Studio's Aalsmeer

15 Van Cleeffkade

1431 BA Aalsmeer

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen