€ 0 – € 35

RBC: 5 april 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Boerderij De Weistaar

Rottegatsteeg 6

3953 MN

Maarsbergen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

wat: spreker – buffet – ontmoeting
wie: oud-schaatser Marnix ten Kortenaar en John Oostdijk
thema: Succes en Pijn
waar: Boerderij De Weistaar, Rottegatsteeg 6, 3953 MN Maarsbergen
wanneer: donderdag 5 april 2018. Ontvangst vanaf 17.45 uur, opening 18.15 uur, sluiting 21.30 uur
kosten: introducés € 25, partners van leden € 35. Al eens geweest, maar geen lid: € 35

Iedereen wil graag succesvol zijn. Maar wanneer ben je succesvol? Wat is succes voor jou? En wat is er waar van de spreuk: zonder lijden geen succes? Onze twee sprekers deze avond vertellen hierover vanuit hun eigen ervaring.

Marnix ten Kortenaar (47 jaar) heeft op hoog niveau geschaatst. EK sprint, WK sprint. Hij heeft zelfs voor Oostenrijk meegedaan aan de Olympische Spelen in 1998 in Nagano. Dat kan niet iedereen zeggen toch? Toen zijn schaatscarrière voorbij was, schreef hij er een boek over. Nu leidt Marnix Dr Ten BV. Dit internationaal opererende bedrijf legt zich toe op het innoveren van producten en processen in de markt van sport, voeding, energie, water en chemie. Marnix wordt warm van nieuwe producten, processen en innovaties. Niet alleen is hij wetenschapper en ondernemer, hij is ook christen. Woonachtig in Israël, getrouwd en vader van drie kinderen. Marnix zal onder andere vertellen over zijn sportloopbaan, hoe zijn geloof op de achtergrond raakte en weer terug kwam, zijn voorliefde voor Israël en het wetenschappelijke project waar hij nu volop mee bezig is: een batterij die werkt op zeezout. Onlangs was Marnix te zien in Focus, bekijk de videoclip vanaf 20.47 min.

John Oostdijk (71) is directeur van Atlantic Bridge. Building bridges, breaking down walls, dat is waar hij al zijn hele leven mee bezig. Vooral jongeren moedigt hij aan om contacten te leggen met andere, liefst buitenlandse, jongeren. Ook echtgenote Donna en dochter Chelsea werken mee bij Atlantic Bridge. John Oostdijk was vroeger regioleider bij Youth for Christ en stond zelfs, samen met Victor van Heusden, in 1978 aan de wieg van het eerste Kamperland Festival (het latere Flevo Festival). John vertelt over zijn zendingsvisie (hoe hou je dat een leven lang vol?), kerken wereldwijd, tegenslagen en succes… uh sorry: zegen.

Elevator pitch
Naast de verhalen van Marnix ten Kortenaar en John Oostdijk, is er ruimschoots tijd elkaar te ontmoeten. Ook bieden we je de mogelijkheid om in 1-2 minuten jezelf en je bedrijf te presenteren. Meedoen aan zo’n elevator pitch? Mail dan naar bertine@topic-cc.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Boerderij De Weistaar

Rottegatsteeg 6

3953 MN

Maarsbergen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen