€ 19,90

Venster Acties en details

€ 19,90
Beschrijving van het evenement
RE-connect, tijd voor echte verbinding (online cursus, kies bij je aanmelding hiernaast een datum om verder te kunnen met je registratie)

Over dit evenement

Het is tijd voor echte verbinding

Je bent hyperconnected met de hele wereld. Iedere dag, iedere minuut online in contact via nieuws, informatie en berichtjes van mensen dicht bij je en verder weg. Je staat altijd ‘aan’. Helemaal nu diezelfde wereld in brand staat. Je antenne staat op scherp. En toch mis je verbinding. Het is de grootste paradox van deze tijd. Een zenuw die blootligt nu we met zijn allen thuis moeten blijven. Want het gaat over het meest wezenlijke aspect van ons mens-zijn: contact.

We zijn in de kern sociale wezens. We verlangen naar menselijk contact, diepgang, echte gesprekken, verbinding met anderen, met de natuur, met onszelf. Dat missen we nu. Maar ook al vóór corona. En straks? Wat wordt ons nieuwe normaal in het hebben en houden van verbinding? De mogelijkheden die we hebben om contact te maken, zijn eindeloos. Toch lukt het ons vaak niet om echte verbinding te hebben. Wat overblijft is een vol hoofd en een leeg, onvoldaan gevoel…

Verlang jij er ook naar die echte verbinding (weer) te ervaren? Dan is RE-connect voor jou! Twee weken lang ruimte om opnieuw verbinding te maken. Met jezelf en met de mensen en de wereld om je heen.

Wat is RE-connect?

Het is niet zomaar een cursus of training. Meer een korte reis, een ervaring, een beweging. Waarin je echte verbinding herontdekt, onderzoekt en ervaart. We starten van binnenuit, door verbinding te maken met jezelf. Met jouw gevoel, met jouw waarden en verlangens. Je onderzoekt wat verbinding echt voor jou betekent en wat jij nodig hebt om in verbinding met jezelf te blijven. We vervolgen onze reis naar verbinding met de mensen die belangrijk zijn voor jou. Met wie wil je in verbinding staan en hoe kun je ook je grenzen in verbinding bewaken? Het eindstation is verbinding met de wereld als geheel. Wat wil jij in verbinding bijdragen aan die wereld? Wat wil je meegeven en hoe laat jij zien waar je voor staat?

Tijdens RE-connect maak je elke dag even verbinding, gedurende 14 dagen. Dat kost je weinig tijd, en levert je veel waardevols op. Zoals helderheid. Over wie je bent, met wie je wil zijn en aan welke groter geheel jij je wil verbinden. Je gaat nieuwe keuzes maken vanuit verbinding. En dat levert je meer voldoening op. Rust in je hoofd. En een blij hart.

Ik ben 14 dagen lang je reisgenoot. Ik help je op koers te blijven, ik wil dat je je ondersteund en begeleid voelt. En ik deel heel graag mijn kennis en inzichten met je. Over het verbinden van denken, voelen, doen en zijn. Over keuzes maken vanuit je hart. Over je eigen richting kiezen. Over in actie komen op een manier die bij jou past.

Delen met vrienden
{ _('Organizer Image')}

Coach voor onafhankelijke types die minder hoofd, meer hart en meer resultaat willen in hun leven, loopbaan en bedrijf.

Wil jij:

- On- en offline ruis en afleiding niet langer als excuus gebruiken, maar vrijuit kiezen voor commitment op jouw doelen en ambities.
- Helderheid over de volgende stap in je leven, loopbaan of bedrijf.
- Voluit gaan voor grootsheid, zonder je nog langer te schamen voor je eigen ambitie. Eindelijk gaan doen wat je echt wil doen!
- Zinvol leven en werken op je eigen manier. Zonder druk(te), zonder hokjes...
- Het verschil maken. In je eigen leven en dat van anderen. 

Dan ben ik er voor jou! Kennismaken in een verkennend gesprek? Bel of mail me: 06-42549554, jantine@jebruisendezelf.nl.

Groet, Jantine van den Boom

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen