Ready for Love – Programma
€ 25,99
Ready for Love – Programma

Ready for Love – Programma

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Kromme Waal 9

9 Kromme Waal

1011 BS Amsterdam

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ben jij het zat om: spelletjes te spelen? Telkens weer op dezelfde ‘foute’ types vallen? Moeite te hebben met het loslaten van je ex? Je afgewezen te voelen en vertrouwen te verliezen?

Pak de regie over je liefdesleven

De liefde is iets moois om van te genieten! Maar ervaar jij dat ook zo? Met behulp van ons halfjaar programma leer je alles over jezelf op het gebied van de liefde. Onze professionals geven je inzichten en delen hun kennis met je tijdens de zes bijeenkomsten. Samen met andere vrouwen wissel je ervaringen uit en help je elkaar bij het uitwerken van interessante opdrachten. Zo help je niet alleen jezelf maar ook een ander en herstel je je vertrouwen zodat je met meer zelfcompassie jezelf weer volledig kunt geven en voortaan open staat voor de liefde!

Echte verandering gaat niet over een nacht ijs

Omdat we geloven dat echte verandering tijd nodig heeft, nemen we een half jaar de tijd om stapje voor stapje de verandering te doorlopen met elkaar. Tijdens deze 6 maanden zullen we per maand bij elkaar komen op een avond of middag.

Kennismaking middag

Op 13 november organiseren we een eerste kennismaking middag waarbij je voor een instaptarief van maar €25,- een leuke middag hebt en intensief aan de slag gaat. Hierna ben je vrij om te kiezen of je door gaat met het halfjaar programma.

Let op, deze workshop gaat door bij minimaal 8 aanmeldingen. Er is ruimte voor 10 deelnemers.


Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Kromme Waal 9

9 Kromme Waal

1011 BS Amsterdam

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen