Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Oudaenstraat

2026 SB Haarlem

Netherlands

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Cursus READY to RELAX

Heb jij het goede voornemen om voor meer rust en ontspanning in je leven te zorgen? Om meer balans in je leven te krijgen? Ik geef vanaf februari de cursus READY to RELAX voor (jong) volwassenen. Met 7 bijeenkomsten bij ons thuis en 11 weken dagelijks kleine opdrachten voor jou persoonlijk.

Ben jij:

-een optimist?
-een wereldverbeteraar?
-een bezige bij?

en wil je een stok achter de deur om ontspanning een vaste plek in je leven te geven? Lees dan verder hoe je rust kan integreren in jouw leven!

Van spanning naar RUST in je leven

Tegenwoordig maken we onszelf en elkaar gek met een volle agenda en continue prikkels van onze telefoon en social media. Waardoor veel ouders en jong volwassenen stress ervaren of zelfs overspannen raken. Ik heb zelf 10 jaar geleden een burn-out gehad.

De afgelopen 3 jaar heb ik rust een integraal onderdeel in mijn leven gegeven met effectieve ontspanningsoefeningen. Wil jij ook van spanning in je hoofd en lijf af?

Klaartje neemt pauze bij Villa WestendKlaartje kijkt tijdens haar pauze van het schrijven van haar blog 'Bewust Wit Dagboek' naar de Westbroekplas


Ervaring die ik wil delen

Ik leerde de afgelopen 4 jaar hoe ik mijn lichaam en geest rustig kan maken. Ik ging in de leer bij deskundigen op het gebied van meditatie, mindfulness en (chinese) yoga, bij o.a. Oneness, Art of Living en Delight Yoga. Ik leerde van boeken en online cursussen van o.a. Paul Wilson, Deepak Chopra en Hal Elrod.

Bij gemeente Haarlem bracht ik mijn kennis in de praktijk door een jaar lang wekelijks meditaties te leiden bij Seats2meet Zijlpoort voor ondernemers en medewerkers.

Als moeder van drie kinderen van 0 tot 8 jaar pluk ik er elke dag de vruchten van dat ik met een kwartier mediteren hetzelfde bereik als 2 uur slapen. Ik wil deze ervaring om goed te ontspannen delen met jou om meer liefde in deze wereld te brengen!


Cursus READY to RELAX

De cursus bestaat uit twee onderdelen: dagelijkse oefeningen en 7 bijeenkomsten.

De dagelijkste oefeningen zorgen voor:
-een stok achter de deur om ontspanning in jouw leven te integreren
-subtiele herinneringen aan ontspanning gedurende de hele dag
-inspiratie voor verschillende vormen van ontspanning.

Afgestemd op jullie behoeftes, zullen de ontspanningsoefeningen die ik dagelijks toestuur bestaan uit:
-geleide meditaties van mij
-geleide meditaties en oefeningen van Deepak Chopra - Indiase schrijver van boeken over spiritualiteit, alternatieve geneeskunde en ayurveda
-oefeningen van Paul Wilson - schrijver van 'Het grote boek van de Stilte'

De 7 bijeenkomsten zorgen voor:
-kennismaking met verschillende manieren om spanning los te laten, te ontspannen en weer op te laden
-het vinden van een partner in crime met wie je samen gaat ontspannen en sparren deze 11 cursus weken
-het uitzoeken welke ontspanningsoefeningen bij jou passen door ze uit te proberen

Ik maak gebruik van de volgende manieren om te ontspannen, afgestemd op jullie behoeftes:
-Luisteren: harp, natuurgeluiden en muziek
-Voelen: massagestoel, voetenbad en onze handen
-Bewegen: eenvoudige oefeningen van (chinese) yoga, dans en trampoline
-Kijken: rustverhogende plaatjes uit je favoriete tijdschrift, dingen uit de natuur en mandala's


Rust en liefdeRust en liefde


Volg de cursus READY to RELAX

Klinkt dit als muziek in je oren? Heb jij die stok achter de deur ook nodig om te ontspannen? Voel je je al ontspannen bij het lezen van deze tekst;-)? Ik geef deze cursus van 28 februari tot en met 15 mei aan een select gezelschap van max 7 (jong) volwassenen bij mij thuis. Op een liefdevolle manier laat ik je in de 7 bijeenkomsten op vrijdagavond mentaal en lichamelijk ontspannen.

Onderdelen van de bijeenkomsten:
-Loslaten
-Ontspannen
-Opladen

Ik leer je jouw ideale manier van rust te integreren in je leven door 11 weken dagelijks ontspanningsoefeningen te doen. Zodat je weer helemaal oplaad en relaxt het leven doorgaat! Wil jij ook rust en ontspanning in jouw leven?


Locatie en bereikbaarheid

De cursus geef ik bij mij thuis in Haarlem Noord. Ons huis is goed te bereiken met de bus (10 minuten lopen vanaf Marsmanplein of Delftplein), de auto - parkeren kan gratis in de wijk - of met de fiets - gezond en milieuvriendelijk!


Investeer in jezelf met tijd en geld

Hoeveel is het je waard als je ontspannen door het leven kan gaan? Dat je niet meer aan het einde van de week hoeft te snakken naar uitslapen in je weekend? Tijdens deze 11 weken durende cursus besteed je elke dag een kwartier aan rust en ontspanning en ervaar je tijdens de 7 bijeenkomsten van 1,5 uur hoe je jouw geest en lichaam kan ontspannen.

Vooraf betaal je voor de eerste 4 weken van de cursus. 3 euro per dag (ex btw). Haalbaar toch? Mijn doel is om rust in jouw leven te integreren. Dit is natuurlijk veel meer waard wanneer dit lukt. Ik wil de drempel laag houden om te beginnen aan de cursus. Dus aan het eind van de cursus betaal je de laatste 7 weken. Dat doe je op basis van waardebepaling achteraf. Dus jij bepaalt zelf hoeveel je de cursus waard vond en betaalt me dat.


Informatie en aanmelding voor de cursus READY to RELAX

Durf je deze uitdaging aan? Kan je 7 (en minimaal 6) van onderstaande vrijdagavonden - van 20.00 - 21.30 uur - en ben je bereid om elke dag tijd te besteden aan ontspanning?

Startbijeenkomst: 28 feb
13, 20 mrt
3, 17, 24 april
Slotbijeenkomst: 15 mei


Geef je nu op voor de cursus READY to RELAX!

Ter voorbereiding op de cursus bel ik je en vul je een vragenlijstje in om te kijken of deze cursus geschikt is voor jou en om mijn cursus op jouw behoefte af te stemmen. Voor de snelle beslissers (max 3) is dit intake gesprek bij mij thuis inclusief een stoelmassage!

Het is makkelijker om zo'n cursus te doen als je samen gaat. In de nabije toekomst wil ik ook met kinderen gaan werken. Dus jongeren zijn ook welkom bij deze cursus als ze zelf mee willen. Neem je een familielid, collega of vriend mee? Dan krijgen jullie beiden 10% korting!

ARE YOU READY TO RELAX? Verzeker je van een plek in deze cursus en boek je ticket voor de eerste 4 weken nu! Nog vragen? Bel of app Klaartje Vreeken op 06-52451913.

Klaartje ontspannen op het strand

Klaartje Vreeken helpt jou graag met meer rust en ontspanning in je leven!


Veelgestelde vragen

Is er een leeftijdsgrens?

Ja, je mag meedoen vanaf 15 jaar.


Wat trek ik aan?

Trek gemakkelijke kleding aan. Als het niet lukt omdat je rechtstreeks uit je werk komt, is dit ook prima.


Wat neem ik mee?

Sloffen of extra sokken. Als je een yoga/workout matje hebt, neem je die mee.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Oudaenstraat

2026 SB Haarlem

Netherlands

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen