€ 10,64 – € 30,02

Real Talk: '2018 wordt mijn jaar!'

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kinepolis Almere

16 Forum

1315 TH Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wil jij 2018 sterk beginnen? Sluit dan het jaar af met Real Talk!

Real Talk is een evenement waarin je wordt meegenomen in de wereld van succesvolle ondernemers, artiesten, sporters, wetenschappers… iedereen met een inspirerend verhaal!

Real Talk biedt een podium aan individuen die, zoals wij dat graag noemen, van de bodem naar de top zijn geklommen. De RT-Speakers vertellen over hun successen, tegenslagen en belangrijke levenslessen. Levenslessen die je kunt toepassen voor het omzetten van je eigen dromen in plannen en resultaten.

Real Talk trapt 17 november 2017 af in de Kinepolis te Almere, en daar kun jij bij zijn!

Dit zijn de sprekers voor de eerste editie van Real Talk: '2018 wordt mijn jaar!'

Dylan Leonora

Dylan Leonora is eind september van dit jaar bekroond tot de trotse winnaar van Ambition for Success 2017. Hij is 23 jaar oud en heeft een werkethiek waar je u tegen zegt. Wanneer hij op een podium staat, blijft hij mensen keer op keer verbazen. Onzekerheden in het verleden met betrekking tot zijn lichaamsgewicht zijn de brandstof geworden voor het bedrijf dat hij aan het bouwen is: Een online webwinkel voor All-sized kleding. De ultieme droom van Dylan? Werkloosheid bestrijden. Hoe? Daar heeft hij een goed plan voor, waar hij meer over zal vertellen.

Yvonne Lorang

Yvonne Lorang is naar eigen zeggen een ‘expert in overleven’. Zij heeft veel tegenslagen moeten verduren, waaronder het overlijden van haar moeder aan borstkanker toen zij pas 9 jaar oud was. Jaren later is tot twee keer toe bij Yvonne zelf borstkanker geconstateerd. Ondanks alles heeft zij dapper besloten het beste van haar leven te maken en haar verhaal te delen met de wereld, om anderen te inspireren ook op te knappen na tegenslagen. Yvonne haar inlevingsvermogen maakt haar een gepassioneerde moderator, waardoor zij inmiddels vaker is gevraagd als dagvoorzitter voor grote evenementen.

Dayon Mungra

Dayon Mungra had als tiener een droom, kickbokstrainer worden en een eigen sportschool openen. 11 jaar geleden werd zijn droom werkelijkheid. Dat ging aanvankelijk niet altijd even makkelijk. Om het pand van zijn sportschool te kunnen betalen had Dayon op een gegeven moment 7 banen tegelijkertijd. Na hard werken is zijn gym uitgegroeid tot ruim 600 leden. Dankzij de kracht van social media is een documentaire over Dayon terechtgekomen bij Mike Tyson, met wie hij nu nauw samenwerkt in de VS. Tevens is hij personal trainer van Amerikaanse supersterren als Jamie Foxx en French Montana.

De derde spreker wordt binnenkort bekend gemaakt

Bij Real Talk draait het om het omzettten van dromen in plannen en resultaten. Mensen bezitten vaak al de belangrijkste skills die ze denken te missen om een nieuw project te starten. Met Real Talk wordt ook jouw vindingrijkheid aangewakkerd die we allemaal van nature bezitten. Vindingrijkheid draait om het creëren van oplossingen, waarbij het niet uitmaakt hoeveel middelen je bezit.

Grijp je kans en bewapen jezelf met een succes-mindset voor het nieuwe jaar!

Real people. Real stories. Real TALK!

---

HET PROGRAMMA ✔

12:15 Inloop
12:50 Aanvang
13:00 Spreker 1 - Dylan Leonora
13:35 Spreker 2 - Yvonne Lorang
14:10 korte pauze
14:20 spreker 3 - Dayon Mungra
15:00 Einde

---

Voor een tientje ben je verzekerd van een zitplaats incl. een bakje popcorn + drankje.


Koop snel je ticket, VOL = VOL!
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kinepolis Almere

16 Forum

1315 TH Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen