Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

RebootTime: Rust in drukte

RebootTime

Zaterdag 14 april 2018 om 09:00 - Zondag 15 april 2018 om 17:00 (CEST)

RebootTime: Rust in drukte

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten Aantal
Normal Ticket 14 apr. 2018 € 495,00 € 18,56

Deel RebootTime: Rust in drukte

Evenementgegevens

We zijn kampioen in ballen hoog houden en vliegen van de ene afspraak naar de andere. Soms zijn we zo druk dat we alleen doen wat moet of lijkt te moeten en niet wat we zouden willen.

Tijd nemen voor jezelf is vaak het laatste wat in je opkomt als je het erg druk hebt. Toch is dat precies wat je zal helpen. Om bijvoorbeeld overzicht te krijgen, om te weten wat voor jou belangrijk is, waar je je op wil richten of om letterlijk en figuurlijk op adem te komen.

Het bijzondere aan dit weekend is dat je niet alleen tijdens het weekend tot rust komt, maar ook handvatten krijgt om de rust te bewaren.


Het programma

Vrijdag

16.00-18.00 inloop met koffie, thee

18.00-19.00 check in, kennismaking, programma toelichting

19.00-20.30 eten

21.30-22.00 mindfulness


Zaterdag

8.00–9.00 ontbijt

9.30-10.00 check in, programma toelichting

10.00-11.30 workshop 1: mindfulness

12.30–13.30 lunch

14.00-15.30 workshop 2: persoonlijke verkenning van de thema’s rust, drukte en balans

15.30–18.30 één-op-één-gesprek met één van de trainers 

18.30-19.00 check out

19.00-20.30 eten

21.00-22.00 stilte wandeling


Zondag

8.00–9.00 ontbijt

9.30-10.00 check in, programma toelichting

10.00-11.30 workshop 1: handvatten voor persoonlijke rust, drukte en balans

12.30–13.30 lunch

13.30-15.30 één-op-één-gesprek met één van de trainers 

15.30-16.30 workshop 2: mindfulness

16.30-17.00 check out en afsluiting weekend


De trainers

Lydie van de Laar is oprichter van, en trainer en begeleider bij RebootTime. Zij is een enthousiaste generalist (psychologie, economie, talen), die denkt en doet vanuit een positief mens- en wereldbeeld. Ze gelooft in kansen, mogelijkheden en kracht van mensen, en zoekt naar wat wel kan (veranderen) en hoe. Naast oprichter van RebootTime, is zij eigenaar van Vertaaltank en werkt zij als projectmanager bij de Hogeschool van Amsterdam.

Doesjka Tromp is trainer bij RebootTime. Zij is een ervaren psycholoog die gebruik maakt van Cognitieve Gedragstherapie, Neurolinguïstisch Programmeren en Mindfulness om mensen te begeleiden en stimuleren in hun ontwikkelingsproces. Ze brengt vooral ervaringsgerichte oefeningen in haar workshops en trainingen, om voelen en denken dichter bij elkaar te brengen. Naast haar werk voor RebootTime, werkt zij als psycholoog bij de Clavisgroep en heeft zij haar eigen praktijk: Psychologenpraktijk Haarlem.

 

Overige informatie

 

De locatie

Dit weekend vindt plaats in de St. Bonifatiuskerk. Op deze bijzondere plek  kun je letterlijk en figuurlijk afstand nemen van het dagelijkse en tot rust komen. De workshops en gesprekken vinden plaats in de kerk zelf. We slapen, eten en drinken in de pastorie. Daar worden ook op verzoek de ontspanningsmassages gegeven. De St. Bonifatiuskerk ligt in Horssen, in de buurt van Nijmegen, en is goed bereikbaar met de auto. Kom je met het OV, dan halen we je op verzoek op van het nabijgelegen busstation. Het adres van de St. Bonifatiuskerk vind je hier.

Bonifatiuskerk_RebootTime 

 

 

 

 

 

 

Eten en drinken

Het eten en drinken in de pastorie wordt met liefde bereid door Werner, één van de eigenaren van de kerk. Het eten is vegetarisch, puur en voornamelijk biologisch.

Eetkamer_RebootTime

Groep

We hebben dit weekend plek voor 6 tot maximaal 11 personen. Deze groepsgrootte zorgt ervoor dat we iedereen, ieders vragen en ieders persoonlijke proces voldoende aandacht kunnen geven. Tegelijkertijd leer je in een groep van elkaar, verras je elkaar en heb je plezier met elkaar.

Prijs

De prijs van dit weekend is 495 euro p.p. Dat is inclusief de workshops, de overnachtingen in een tweepersoonskamer, de wandeling, het eten en drinken, een persoonlijk gesprek en op verzoek een ontspanningsmassage. Het bedrag is exclusief btw. Als de kosten een probleem zijn voor je, laat het ons weten, dan vinden we een oplossing.

Inschrijving

Je kunt je aanmelden door op de link ‘Ik wil mij graag aanmelden voor dit weekend’ onderaan deze pagina te klikken. Na aanmelding, sturen we je binnen een week een rekening. Als die rekening voldaan is, ben je verzekerd van een plek. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Voorwaarden

Tot twee weken voor het weekend kun je kosteloos annuleren. Bij annulering tot een week voor het weekend, betaal je 50% van de kosten. Bij annulering minder dan een week voor het weekend, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Je mag te allen tijde iemand anders in jouw plaats laten komen. Het weekend gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen. Als het weekend niet doorgaat, krijg je je geld terug.

Heb je vragen over RebootTime: Rust in drukte? Neem contact op met RebootTime

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


St Bonifatiuskerk
4-4a Kerkpad
6631 AB Horssen
Nederland

Zaterdag 14 april 2018 om 09:00 - Zondag 15 april 2018 om 17:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

RebootTime

Met deelname aan onze programma’s ben je het vastlopen vóór of kom je weer los. Onze trainers, coaches en begeleiders helpen je vanuit verschillende disciplines passende antwoorden te vinden op vragen als Wat wil ik echt en hoe? Hoe lever ik een waardevolle bijdrage? Hoe vind ik meer balans in mijn leven?

We nemen jou, je situatie en je vragen serieus en hebben tegelijkertijd humor en luchtigheid hoog in het vaandel staan. Na afloop van een programma van RebootTime heb je een verfriste blik op jezelf en/of je werk, en kun je met energie stappen zetten in een richting die bij je past.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.