Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Philharmonie Haarlem

11 Lange Begijnestraat

2011 HH Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Na maanden van online vieringen en drie buitendiensten kunnen we eindelijk weer samenkomen op een nieuwe locatie!

Over dit evenement

Zondag 20 september hebben we na lange tijd weer een kerkdienst in een zaal waar we als kerk kunnen samenkomen. We zijn dankbaar dat de Philharmonie haar deuren voor ons wil openen.

Uiteraard zullen we ons houden aan de richtlijnen en adviezen die door het RIVM zijn gegeven. Dus dat betekent dat we 1,5 meter afstand houden, dat we de aanwijzigingen van het hostingteam zullen opvolgen én dat we in stilte zullen meezingen met de liederen.

re:connectkids start - vanwege de richtlijnen - direct om 10.30 uur. Dus we zullen niet met de kids vanuit de Kleine Zaal naar de Van Warmerdamzaal lopen, maar het verzoek aan de ouders om de kids bij de Van Warmerdamzaal af te zetten. Deze zaal is schuin tegenover de Kleine Zaal.

Er is plek voor 100 volwassenen en 30 kinderen. Voor de volwassenen geldt dat je moet aangeven of je een enkele stoel, per twee of drie stoelen wilt reserveren. Voel je vrij om twee stoelen naast elkaar te reserveren wanneer de enkele stoelen op zijn. Help ons met organiseren door niet te lang te wachten met registreren. Thanks!

We hopen je zondag 20 september te zien!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Philharmonie Haarlem

11 Lange Begijnestraat

2011 HH Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen