Gratis

re:connectconference 2016

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Begijnhofkapel

Begijnhof 10

2011 HE Haarlem

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Identiteit en een gebroken hart 

Iedereen worstelt met vragen als :​ Waar kom ik vandaan? Wie ben ik? Wat doe ik hier? Waar ga ik naar toe? Vragen over geborgenheid, identiteit, bestemming en relatie met jezelf, God en anderen. Wie kan jou zeggen wie je bent ? Je ouders, vrienden, leraren, je partner? Wat ze over je zeggen,​of ​roddelen, wat ze van je vinden? Je opvoeding, je opleiding, je talenten of je werk? En ​wat dan ​als je nu ziek bent, gehandicapt of zonder werk en opleiding? Wat zegt God over jou? En wat zeg je over jezelf? Je zelfbeeld wordt gevormd ​d​oor de spiegels waar je in hebt gekeken. Helaas waren dit vaak lachspiegels en heb je mis​s​chien wel een verwrongen beeld van jezelf gekregen.  

De bijbel spreekt veel over het hart als de kern van wie je bent en Jezus zegt dat Hij gekomen is om de gebroken harten te genezen. Wat is een gebroken hart?  En hoe genees je daarvan?

Henk Vink ​bespreekt​ het onderwerp ‘ Identiteit en een gebroken hart’ vanuit jarenlange ervaring in zijn praktijk voor integratieve counseling&coaching. Een conferentie vol met nieuwe inzichten vanuit de psycho sociale hulpverlening en de Bijbel. Sessies met veel uitleg en praktische stappen waar ​mee​ je meteen aan de slag kunt in jouw proces van herstel. Of gewoon om meer te leren om anderen te kunnen helpen !

Henk Vink

Henk is getrouwd met Evelien, ze hebben drie zonen en inmiddels twee kleinkinderen. Na een aantal jaren in het buitenland te hebben gewoond en gewerkt, wonen ze nu in Heemstede. Henk is eigenaar van Finch van waaruit hij actief is als interim finance/IT professional en integratieve coach&counselor. Hij heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in counseling waar hij God mensen ziet veranderen door de kracht van de Heilige Geest en door het toepassen van principes vanuit de Bijbel en ​de ​psychologie.

“Als Integratief Counselor&Coach en Trainer ben ik gericht op de mens die volop in het leven wil staan en daadwerkelijk vanuit zijn of haar kracht een bijdrage wil leveren in zowel de persoonlijke - als de zakelijk levenssfeer”. “Ik vind het een uitdaging om anderen hun volle potentie te zien ontdekken en te helpen bij het vinden van en oplossen van blokkades die dat verhinderen” ! 

Over dit onderwerp, leiderschap, relaties en kerkvernieuwing spreekt hij regelmatig in binnen – en buitenland. Hij is bestuurslid van Soul Survivor, een beweging die jongeren wil toerusten om met Jezus een verschil te maken in Nederland. Sinds kort is hij betrokken bij het leidersteam van de Vineyard Amsterdam, een kerk die met God’s har​t het hart van de stad wil​ bereiken​.

Schema

Vrijdag 18 november
19.00 - 21.30 - Openingsavond
Zaterdag 19 november
10.00 - 12.30 - Sessie 1 en 2
12.30 - 14.00 - LUNCHBREAK
14.00 - 16.30 - Sessie 3 en 4
16.30 - 19.00 - DINER BREAK
19.00 - 21.00 - Closingservice
Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Begijnhofkapel

Begijnhof 10

2011 HE Haarlem

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen