Recreatief zwemmen buitenbad

Venster Acties en details

Uitverkocht

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Zwembad De Schaeck

Veenhuisweg 53

7391 TR Twello

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Het wordt heerlijk weer, dus ons buitenbad gaat weer open. Kom jij ook zwemmen, spelen en springen in het buitenbad?

Over dit evenement

Je reserveert hier je ticket voor het buitenbad. Het binnenbad is gesloten vanwege zwemlessen. Het reserveren van het ticket is gratis. Je betaalt het reguliere entreetarief bij onze kassa.

Nadat je hebt betaald ga je door het zijhek naast de hoofdingang naar binnen en kun je je omkleden in de kleedkamers buiten. De kluisjes kunnen ook gewoon gebruikt worden.

Daarna is het tijd om te zwemmen. De glijbaan staat aan, de duikplanken zijn open en er liggen leuke speelmaterialen in het zwembad. Ook kun je gebruik maken van onze zonneweide en speeltuin.

Het terras van onze horeca is ook open. Daar kun je terecht voor een heerlijke gekoeld drankje, of een lekker softijsje.

Na het zwemmen ga je weer omkleden. Douches zijn helaas nog buiten gebruik. Toiletten mogen natuurlijk wel gebruikt worden.

Delen met vrienden

Locatie

Zwembad De Schaeck

Veenhuisweg 53

7391 TR Twello

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Zwembad de Schaeck

Organisator van Recreatief zwemmen buitenbad

Welkom bij zwembad de Schaeck, het warmste bad van de regio. De watertemperatuur en de ontvangst zijn nergens zo warm als hier!

Jong en oud kan in het binnen- en buitenbad een actieve, ontspannen dag beleven. Met een minimale watertemperatuur van 30 graden is het in het binnenbad aangenaam warm. Er is een stoombad, whirlpool, stroomversnelling en een 35 meter lange glijbaan. Het buitenbad heeft een 3-baans glijbaan, 2 duikplanken, een beachvolleybalveld en een grote zonneweide met speeltuin en airtrampoline.

De Schaeckelbar heeft een uitgebreid aanbod aan warme en koude drankjes, snacks en ijs. In het hele gebouw is er gratis Wi-Fi. De Schaeck is goed bereikbaar en u kunt er gratis parkeren.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen