€ 7,50 – € 10

Red Bull Strijders – Battle Royale

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Esports Game Arena

Raadhuisstraat 134

2406 AJ Alphen aan den Rijn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op zaterdag 14 juli organiseren we in samenwerking met Red Bull de zesde editie van Red Bull Strijders. Een unieke reeks van esports en gaming events. Deze zesde editie staat in het teken van de meest gehypete game van dit moment: Fortnite.

Deelnemers kunnen zich inschrijven voor het toernooi op PC, PlayStation 4 of mobile (side-toernooi). Er zijn verschillende prijzen te winnen. De nummer 1 gaat naar huis met een compleet verzorgde reis naar het Red Bull E-WKND in Zweden tijdens het eerste weekend van november. De nummers twee winnen een uitgebreide loot crate met goodies en er wordt een prijzenpot van 200 euro per game verdeeld onder de nummers 3 t/m 8.

Red Bull Strijders – Battle Royale vindt plaats in de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn (Raadhuisstraat 134). De deuren openen om 12:00, het toernooi start om 13:00 en duurt tot 20:00. Doe je mee met één van de drie toernooien en wil je vrienden je steunen? De locatie en het event zijn gratis toegankelijk voor bezoekers. Neem ze dus vooral mee!

Competities en side events

Tijdens Red Bull Strijders – Battle Royale zijn er drie Fortnite-toernooien. Deze hebben allemaal een maximum aantal deelnemers, dus zorg dat je snel een kaartje scoort voor jouw favoriete toernooi, want OP = OP.

PC: max. 100 deelnemers.
PlayStation 4: max. 100 deelnemers.
Side-toernooi: mobile (bring your own device; smartphone of tablet)

Voor alle deelnemers is er naast het hoofdtoernooi een mobile-toernooi. Hiervoor moeten deelnemers wel hun eigen device meenemen.

Tijdens deze laatste editie voor de zomer gaan we samen de zomer vieren. Denk: parasol, statafels, muziek, BBQ! Deelnemers krijgen een heerlijke versgebakken hamburger bij hun ticket. Ook kijken we samen naar de wedstrijd WK voetbal voor de 3e plek.

Meer informatie over de invulling van het toernooi volgt voor 28 juni! Volg de evenementpagina voor updates.

Kaartverkoop Red Bull Strijders

OPGELET! Deelnemers aan Red Bull Strijders – Battle Royale moeten minimaal 16 jaar zijn. Inchecken kan tot 12.30.

EARLY BIRDS! Tot en met 25 juni kosten kaartjes voor het PC of PS4-toernooi maar 7,50 euro. Hier krijg je bovendien een superlekkere hamburger bij! Je kunt het geld van je early bird ticket nog terugkrijgen als de opzet van het toernooi je niet bevalt en je uiterlijk 7 dagen voor start van het evenement je refund aanvraagt.

Daarna kosten kaartjes 10 euro per stuk (inclusief hamburger). Tickets zijn via deze pagina beschikbaar. Je kunt maar één kaartje per persoon kopen en dus ook maar meedoen aan één van de hoofdcompetities. Wel kan iedereen meedoen aan het mobile side-toernooi. Wil je zeker zijn van deelname? Zorg dan dat je er snel bij bent!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Esports Game Arena

Raadhuisstraat 134

2406 AJ Alphen aan den Rijn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen