€ 53,62

Red Bull Strijders – Dream Team

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Esports Game Arena

Raadhuisstraat 134

2406 AJ Alphen aan den Rijn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op zaterdag 8 september organiseert Red Bull samen met Esports Game Arena de zevende editie van Red Bull Strijders. Een unieke reeks van esports en gaming events. Deze zevende editie staat in het teken van een de meest gespeelde games in de wereld: League of Legends. Dit toernooi zal worden gespeeld in een 5 vs 5 competitie in een bracket opzet best of 3.

Teams kunnen zich inschrijven voor het toernooi op de PC. Er zijn verschillende prijzen te winnen. Het winnende team gaat naar huis met een compleet verzorgde reis naar het Red Bull E-WKND in Zweden tijdens het eerste weekend van november. De nummers twee winnen een prijzenpot van 500 euro.

Red Bull Strijders – Dream Team vindt plaats in de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn (Raadhuisstraat 134). De deuren openen om 12:00, het toernooi start om 13:00 en duurt tot 20:00. Doe je mee met het toernooi en wil je vrienden je steunen? De locatie en het event zijn gratis toegankelijk voor bezoekers. Neem ze dus vooral mee!

Competities en side events

Tijdens Red Bull Strijders – Dream Team zal het evenement zich nadrukkelijk focussen op 5 vs 5 League of Legends. Hierbij gelden de standaard regels. Daarnaast zijn er ook een aantal side games te spelen, zoals Splatoon 2, Rocket League (PS4) en League of Legends 1vs1 waarbij verschillende goodies en prijzen kunnen worden gewonnen.

PC: max. 8 teams.

Meer informatie over de invulling van het toernooi volgt voor 1 september! Volg de evenementpagina voor updates.

Kaartverkoop Red Bull Strijders

OPGELET! Deelnemers aan Red Bull Strijders – Dream Team moeten minimaal 16 jaar zijn.

Een team ticket kost in totaal 50 euro. Inclusief 5 drankjes, pc setup en promotie voor jouw team. Tickets zijn via deze pagina beschikbaar. Let op! Je koopt een kaart voor het hele team. Wil je zeker zijn van deelname? Zorg dan dat je er snel bij bent!

Inchecken kan op de dag zelf tot 12.30.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Esports Game Arena

Raadhuisstraat 134

2406 AJ Alphen aan den Rijn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen