€ 0 – € 13,78

Red Bull Strijders – Fight Club

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Esports Game Arena

Raadhuisstraat 134

2406 AJ Alphen aan den Rijn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Red Bull Strijders - Fight Club


Op zaterdag 13 april organiseert Red Bull samen met Esports Game Arena de tweede editie van Red Bull Strijders: Fight Club. Deze editie staat in het teken van de vette fighting games Super Smash Bros. Ultimate en Tekken 7!

De eerste editie van Fight Club vond plaats op 9 februari. Bij beide events (9 februari en 13 april) kwalificeren de top 4 spelers van beide games zich voor de finale op 15 juni
. Daar strijden de 8 beste spelers van SSBU en de 8 beste spelers van Tekken voor de hoofdprijs: een ticket naar EVO 2019 in Las Vegas met reis en verblijf voor de winnaars van beide games!

Het evenement vindt plaats in de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn (Raadhuisstraat 134). De check-in is tussen 11:00 en 12:00. Het toernooi start om 12:00 en duurt tot ongeveer 20:00. Doe je mee met het toernooi en willen je vrienden je steunen? De locatie is gratis toegankelijk voor bezoekers. Neem ze dus vooral mee!

Beide toernooien zijn best of 3, double elimination. Bij deze editie zal het toernooi van Tekken 7 gestreamd worden op het Twitchkanaal van Esports Game Arena. LET OP! Neem je eigen controller mee als je meedoet!

De regels voor SSBU zijn de standaard Nederlandse regels en die voor Tekken zijn de World Tour regels (scroll naar nummer 8), met uitzondering op verplichte stage select na een loss.


Tickets

Wil je zeker zijn van deelname? Zorg dan dat je er snel bij bent! EARLY BIRD tickets zijn beschikbaar t/m 28 februari voor 7,50 euro. Daarna zullen reguliere kaarten beschikbaar zijn voor 10,- euro. Deze prijzen zijn exclusief servicekosten. Er zijn ook tickets voor alleen bezoekers of de fun game Gangbeasts. Tickets zijn verkrijgbaar via de Eventbrite-pagina.


Let op!

- Deelnemers aan Red Bull Strijders moeten minimaal 16 jaar zijn.
- De deuren gaan open om 11.00 uur.
- Inchecken kan op de dag zelf tot 12.00 uur!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Esports Game Arena

Raadhuisstraat 134

2406 AJ Alphen aan den Rijn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen