Red Bull Strijders – Fight Club II

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Esports Game Arena

Raadhuisstraat 134

2406 AJ Alphen aan den Rijn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op zaterdag 12 mei organiseren we in samenwerking met Red Bull de vierde editie van Red Bull Strijders. Een unieke reeks van esports en gaming events. Deze vierde editie staat in het teken van fighting games.

Deelnemers kunnen zich inschrijven voor één van de drie verschillende hoofdcompetities: Tekken 7, Smash 4 en Dragon Ball FighterZ. Er zijn verschillende prijzen te winnen, zoals een reis naar Red Bull E-WKND in Zweden.

Red Bull Strijders – Fight Club II vindt plaats in de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn (Raadhuisstraat 134). Het event start om 12:00 en duurt tot 20:00. Doe je mee met één van de drie hoofdcompetities en willen je vrienden je steunen? De locatie en het event zijn gratis toegankelijk voor bezoekers. Neem ze dus vooral mee!

Competities en side events

Tijdens Red Bull Strijders – Fight Club II zijn er drie hoofdcompetities. Deze hebben allemaal een maximum aantal deelnemers, dus zorg dat je snel een kaartje scoort voor jouw favoriete game. De hoofdprijs is een ticket naar Red Bull E-WKND in Zweden in november. Per game wordt er 200 euro over de top 8 spelers verdeeld.

OPGELET! De competities worden gespeeld op PlayStation 4 en Wii U. Deelnemers moeten hun eigen controller of fight stick (inclusief kabel) meenemen om mee te kunnen doen met de competities.

Tekken 7 (PlayStation 4)
Dragon Ball FighterZ (PlayStation 4)
Smash 4 (Wii U)

Deelnemers aan Red Bull Strijders – Fightclub II moeten minimaal 16 jaar zijn.

Tekken 7, Dragon Ball FighterZ, Smash 4 (2 stock, 6 minuten) worden gespeeld als een best of 3 double elimination bracket. De top 4 wordt gespeeld als best of 5.

Kaartverkoop Red Bull Strijders – Fight Club

Kaartjes kosten 10 euro per stuk en zijn via deze pagina beschikbaar. Je kunt maar één kaartje per persoon kopen en dus ook maar meedoen aan één van de hoofdcompetities. Wil je zeker zijn van deelname? Zorg dan dat je er snel bij bent!

Datum en tijd

Locatie

Esports Game Arena

Raadhuisstraat 134

2406 AJ Alphen aan den Rijn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen