Gratis

Red Hat - Cloud Orchestration & Ansible Automation in a Hybrid Cloud

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Dupaco An INGRAM MICRO Company

95 Papendorpseweg

3528 BJ Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Cloud Orchestration & Ansible Automation in a Hybrid Cloud

In datacenters groeit het aantal te beheren virtuele systemen snel en lopen de kosten op als deze handmatig moeten worden aangemaakt of de automatisering beperkt of niet flexibel is. Daarbij stijgen de aanvragen vanuit de organisatie voor snelle provisioning van systemen en/of ontstaat er een wildgroei in het gebruik van Public Cloud.

In zo’n situatie is het verstandig om gebruik te gaan maken van IT-Automation om de vele taken automatisch te laten verlopen en IT klanten de mogelijkheid te bieden om zelf systemen te kunnen aanmaken in elke omgeving, zowel in een private, public of hybride Cloud.

Ansible is eenvoudig te leren en een krachtige tool waarmee je de installatie en configuratie van een server of applicatie kan automatiseren. Een aantal voordelen van Red Hat Ansible zijn de flexibele automatiseringsmogelijkheden in combinatie met een gestroomlijnde interface, krachtigere meldingen en expliciete bevoegdheden om met weinig inspanning een groot aantal systemen te beheren.

Red Hat CloudForms, een Cloud Management platform, biedt de mogelijkheid om een hybride Cloud omgeving te bouwen en te managen waarbij investeringen in virtualisatie niet verloren hoeven te gaan. Met Red Hat CloudForms kun je zowel je virtualisatie omgeving als wel je private en public Cloud managen waardoor een migratie naar de Cloud geen onoverkomelijke opgave wordt.

Tijdens deze Red Hat Update die zal plaatsvinden op 28 februari 2018, willen wij jou graag informeren over de samenhang tussen Ansible en Red Hat CloudForms.

Team Red Hat & Dupaco

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Dupaco An INGRAM MICRO Company

95 Papendorpseweg

3528 BJ Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen