Gratis

Redemption Church Amersfoort | Live Samenkomst

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Flint Theater & Congressen

60 Coninckstraat

3811 WK Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
We zien ernaar uit je live te ontmoeten in onze samenkomst! Reserveer je zitplaats hier. Hieronder lees je hoe het werkt.

Over dit evenement

Hoe werkt het?

  1. Reserveer hier je stoel. LET OP! Bestel je tickets per huishouden ivm de zaalindeling. Tickets voor zondag komen een week van tevoren op zondag om 12.00 uur online.
  2. Na registratie ontvang je een e-mail met de tickets (de tickets verschijnen ook in de Eventbrite app – iOS/Android). Neem je tickets digitaal of geprint mee naar de samenkomst.
  3. Bij aankomst wordt je ticket gescand en vindt de gebruikelijke gezondheidscheck plaats.
  4. Je krijgt een plek toegewezen door ons hostingteam.
  5. Geniet van onze live samenkomst!

Aangezien het aantal plaatsen in de zaal beperkt is, verzoeken wij je vriendelijk om alleen te reserveren als je van plan bent te komen. Je kunt je ticket altijd annuleren als je niet kunt komen of gezondheidsklachten krijgt.

Wat moet ik doen als ik niet meer aanwezig kan zijn/mijn ticket wil annuleren?

Wanneer je onverhoopt niet aanwezig kunt zijn, willen we je vragen je ticket te annuleren. Door je bestelling te annuleren, geef je iemand anders de kans om bij de live samenkomst aanwezig te zijn.

Gezondheid en veiligheid

We hechten veel waarde aan jouw gezondheid en veiligheid. Ons team zal er alles aan doen om een veilige samenkomst te garanderen. In je ticketbestelling vind je de gezondheidscheckvragen die ons team je zal stellen bij aankomst. Wij verzoeken je vriendelijk om niet naar de dienst te komen als je COVID-gerelateerde symptomen hebt, ja kunt antwoorden op 1 of meer gezondheidscheckvragen en bij twijfel.

Check in

Wij verzoeken je vriendelijk om op tijd te komen, aangezien het plaatsnemen iets langer duurt dan je gewend bent. Vanaf 10.10 uur gaan de deuren open. Zorg dat je bij aankomst je ticket(s) digitaal via de Eventbrite app (iOS/Android) of uitgeprint bij de hand hebt.

Zitplaatsen

Je krijgt een stoel toegewezen door ons hostingteam. Volg hun aanwijzingen, want ze proberen iedereen de best mogelijke ervaring te geven. We willen je vragen op je zitplaats te blijven en niet rond te lopen door te zaal.

LET OP: Als je als huishouden aanwezig bent, kan ons hostingteam je alleen naast elkaar plaatsen als je samen aankomt.

Veelgestelde vragen

Kan ik op zondag spontaan naar de samenkomst te komen?

We moeten nog steeds 1,5 meter afstand houden en hebben daarom in onze ruimtes een beperkte capaciteit. Vooraf reserveren is om die reden noodzakelijk.

Moet ik een mondkapje dragen?

Vanaf 26 juni hoeven we geen mondkapjes meer te dragen op alle plaatsen waar we 1,5 meter afstand kunnen houden. Uiteraard kan je er wel zelf voor kiezen toch een mondkapje te dragen als je je er prettiger bij voelt.

Moeten we 1,5 meter afstand houden?

Zolang de overheid 1,5 meter afstand als maatregelen heeft, willen we je vragen voor, tijdens en na de samenkomst tussen huishoudens 1,5 meter afstand te houden, ook al begrijpen we dat het fijn is om iedereen weer te zien.

Mogen we zingen in de kerk?

Ja, we mogen zingen in de kerk, ook zonder mondkapje.

Is er koffie/thee na de samenkomst?

Voorlopig is er nog geen koffie/thee na de samenkomst, gezien de beperkte ruimte omdat dit in de Flint zittend met 1 huishouden per tafel moet plaatsvinden. Wel heb je de gelegenheid om na te kletsen. We willen je vragen hierbij wel rekening te houden met de 1,5 meter afstand.

Wat biedt Redemption Kids deze zondag voor mijn kinderen?

Alle kinderen van 0 tot 12 jaar zijn welkom bij Redemption Kids! Net als voor onze volwassenen willen we ook voor onze kinderen een samenkomst op maat aanbieden, waar zij vriendjes en vriendinnetjes ontmoeten en Jezus beter leren kennen. Lees meer over Redemption Kids op https://www.redemptionchurch.nl/kidslive. Per locatie en zondag kan de opzet verschillen, afhankelijk van de capaciteit en mogelijkheden die we per locatie hebben. Hou daarom, wanneer je een Kids-ticket gereserveerd hebt, in aanloop naar de samenkomst je mailbox in de gaten, je krijgt van het lokale KidsTeam een mail met informatie over de opzet voor die zondag.

Wat biedt Redemption voor jongeren?

Voor tieners en jongeren hebben we de Youth-lounge; een plek om na de dienst te connecten met andere tieners/ jongeren (tieners hoeven geen afstand tot elkaar te houden) en per locatie verschillend een startactiviteit. Hou hiervoor je lokale BRAVE of ONE WhatsApp-groep in de gaten. Zit je nog niet in een lokale BRAVE of ONE WhatsApp-groep, stuur dan een mail naar youth@redemptionchurch.nl.

Tijdens de samenkomst zitten de tieners en jongeren in de samenkomstzaal, hiervoor hebben zij een samenkomst-ticket nodig.

Kan ik mensen meenemen naar de samenkomst?

Ja, je mag mensen meenemen naar de samenkomst, maar het is noodzakelijk om voor hen ook een plek te reserveren. We moeten nog steeds 1,5 meter afstand houden en hebben in onze ruimtes een beperkte capaciteit.

Kan ik gebruikmaken van het toilet?

Ja, je kunt gebruikmaken van de toiletten. Houd er rekening mee dat de capaciteit van de toiletvoorzieningen is teruggebracht vanwege social distancing.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Flint Theater & Congressen

60 Coninckstraat

3811 WK Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Redemption Church

Organisator van Redemption Church Amersfoort | Live Samenkomst

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen