Gratis

Redemption Church Rotterdam | Live Samenkomst

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rotterdamse Citrusveiling B.V.

25 Marconistraat

3029 AG Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
We zien ernaar uit je live te ontmoeten in onze samenkomst! Reserveer je zitplaats hier. Hieronder lees je hoe het werkt.

Over dit evenement

Hoe werkt het?

  1. Reserveer hier je stoel.
  2. Na registratie ontvang je een e-mail met de tickets (de tickets verschijnen ook in de Eventbrite app – iOS/Android). Neem je tickets digitaal of geprint mee naar de samenkomst.
  3. Bij aankomst wordt je ticket gescand.
  4. Je krijgt een plek toegewezen door ons hostingteam.
  5. Geniet van onze live samenkomst!

Aangezien het aantal plaatsen in de zaal beperkt is, verzoeken wij je vriendelijk om alleen te reserveren als je van plan bent te komen. Je kunt je ticket altijd annuleren als je niet kunt komen of gezondheidsklachten krijgt.

Wat moet ik doen als ik niet meer aanwezig kan zijn/mijn ticket wil annuleren?

Wanneer je onverhoopt niet aanwezig kunt zijn, willen we je vragen je ticket te annuleren. Door je bestelling te annuleren, geef je iemand anders de kans om bij de live samenkomst aanwezig te zijn.

Gezondheid en veiligheid

We hechten veel waarde aan jouw gezondheid en veiligheid. Ons team zal er alles aan doen om een veilige samenkomst te garanderen. Wij verzoeken je vriendelijk om niet naar de dienst te komen als je COVID-gerelateerde symptomen hebt, ja kunt antwoorden op 1 of meer gezondheidscheckvragen en bij twijfel.

Check in

Wij verzoeken je vriendelijk om op tijd te komen, aangezien het plaatsnemen iets langer duurt dan je gewend bent. Vanaf 10.00 uur gaan de deuren open. Zorg dat je bij aankomst je ticket(s) digitaal via de Eventbrite app (iOS/Android) of uitgeprint bij de hand hebt.

Zitplaatsen

Je krijgt een stoel toegewezen door ons hostingteam. Volg hun aanwijzingen, want ze proberen iedereen de best mogelijke ervaring te geven. We willen je vragen op je zitplaats te blijven en niet rond te lopen door te zaal.

LET OP: Als je als huishouden aanwezig bent, kan ons hostingteam je alleen naast elkaar plaatsen als je samen aankomt.

Veelgestelde vragen

Kan ik op zondag spontaan naar de samenkomst te komen?

We hebben in onze ruimtes een beperkte capaciteit. Vooraf reserveren is om die reden noodzakelijk.

Zijn er COVID maatregelen om rekening mee te houden?

Je hebt geen coronatoegangsbewijs nodig. Wij geloven dat de kerk toegankelijk moet zijn voor iedereen die de boodschap van redding en genade wil ontvangen. We houden wel vast aan de 1,5 meter bij de indeling van de zaal en afstand.

Is er koffie/thee na de samenkomst?

Ja, er is koffie/thee na de samenkomst. We willen je vragen hierbij wel rekening te houden met de 1,5 meter afstand.

Wat biedt Redemption Kids deze zondag voor mijn kinderen?

Alle kinderen van 0 tot 12 jaar zijn welkom bij Redemption Kids! Net als voor onze volwassenen willen we ook voor onze kinderen een samenkomst op maat aanbieden, waar zij vriendjes en vriendinnetjes ontmoeten en Jezus beter leren kennen. Lees meer over Redemption Kids op https://www.redemptionchurch.nl/kidslive. Per locatie en zondag kan de opzet verschillen, afhankelijk van de capaciteit en mogelijkheden die we per locatie hebben. Hou daarom, wanneer je een Kids-ticket gereserveerd hebt, in aanloop naar de samenkomst je mailbox in de gaten, je krijgt van het lokale KidsTeam een mail met informatie over de opzet voor die zondag.

Kan ik mensen meenemen naar de samenkomst?

Ja, je mag mensen meenemen naar de samenkomst, maar het is noodzakelijk om voor hen ook een plek te reserveren, vanwege de beperkte capaciteit in onze ruimtes.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Rotterdamse Citrusveiling B.V.

25 Marconistraat

3029 AG Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Redemption Church

Organisator van Redemption Church Rotterdam | Live Samenkomst

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen