€ 0 – € 175,45

Meerdere data

REFOCUS BUSINESS PLAN MAKEN - WORKSHOP

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Theater de Speeldoos

Rembrandtlaan 35

3741 TA Baarn

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Je bent zelfstandig ondernemer of je hebt je eigen praktijk of startend, Je wilt verbetering en verandering, maar hoe en waar te beginnen? Deze workshop bied je de mogelijkheid een krachtig Business Plan op te stellen op basis van het principe Willen - Voelen - Doen.

Inclusief

Workshop is inclusief werkboek en lunch.

REFOCUS BUSINESS PLAN MAKEN

Je krijgt de ruimte om tot nieuwe inzichten te komen. Wat wil je, waar staat je volgende mijlpaal? Je weet al wat je wilt maar je hebt het door allerlei factoren laten ondersneeuwen omdat je niet echt goed luisterde naar je echte gevoel, je eigen intuïtie. Met als gevolg allerlei achterstanden en tegenwerkende situaties.

Je verkenning van eigen inzichten geeft je het gevoel dat er oplossingen in het vooruitzicht liggen - dat geeft vertrouwen - energie om er weer vol voor te gaan.

Het wordt je helder wat je wilt, wat je ambitie is, wat je intuïtie je dagelijks influistert.

Opruimen

Volgende stap is opruimen. Want mogelijk heb je dingen verzameld die nu blokkeren. Wat laat je los, wat ga je anders doen. Waar heb je achterstanden in opgebouwd, welke zaken heb je niet afgemaakt of laat je ze los? Zo bevrijd je jezelf van zaken die je altijd maar weer met je mee hebt gedragen. Heb je medewerkers, hoe maak je het team ook onderdeel van je heldere plannen?

Willen, Voelen en Doen

Willen blijkt uit je helderheid. Hoe je je voelt maakt of er nog iets dient te worden opgeruimd, het finetunen om je geheel congruent te voelen met wat je wilt, er ontstaat vertrouwen om in actie over te gaan! Je omarmt je huidige omstandigheden en daarmee begint de transformatie. Je voelt: 'alles is in orde' en je vertrouwt. Een heerlijk gevoel, wat een cadeau aan jezelf!

We kijken ook naar lange golven en korte golven in je leven. Wat wilde je bijvoorbeeld toen je net begon met werken of aan je onderneming begon?

Praktische stappen om je als ondernemer in de juiste state of mind te krijgen. Niks zweverigs, je gevoel zal het je aantonen. Kijk naar de zaken in je leven die als vanzelf gingen. Daar was vaak een duidelijke wil, voelde je je enthousiast en vol overgave deed je wat in je opkwam om het vervolgens te beleven.

Welke stappen ga je nemen? Welke hefboom breng jij in beweging? Zo ga je op zoek naar het momentum waarop alles in een lijn komt - congruentie in wat je wilt, wat je voelt en wat je gaat doen.

Resultaat van deze workshop:

Een nieuw business plan waar je mee op pad kunt en je vol energie tot realisatie kunt gaan komen.

Staan zaken bij je onder druk? Leer hoe je extra tijd creeert...

In deze workshop leer ik je ook wat je kunt doen om extra tijd te creëren als je financiele druk ervaart, hoe je tijd kunt winnen door je bewust te zijn van de processen die spelen bij organisaties. Ik help je aan inzichten hoe je wel een tot drie jaar extra tijd kunt creëren en daarmee je bedrijf weer vleugels geeft als je deze tijd ook gebruikt om in de actiemodus te komen met je heldere plan. Plus een enorme goede tip hoe je je privesituatie beter kunt beschermen tegen aansprakelijkheden zoals beslagen door deurwaarders en dat soort vervelende situaties waar je mee te maken kunt krijgen bij financiele druk. Overigens geheel conform de Nederlandse wetgeving laat ik daar helder over zijn.

De workshop wordt gegeven in een kleine groep van rond 8 deelnemers, dus volop persoonlijke tijd.


Actieve begeleiding na afloop indien gewenst

Na afloop van deze dag bestaat er de mogelijkheid om indien je dat wilt verdere actieve begeleiding af te spreken om je zo te helpen in lijn te blijven met je willen, voelen en doen.


Zo help ik eventueel bij:

  • Helder doel voor ogen houden;

  • financial coaching en support;

  • Je plan inbedden in je team

  • Sparringpartner bij je verdere stappen


Deelname ook voor jou?

Aan het eind van deze workshop heb je een plan, jouw persoonlijke plan van aanpak.

Wil je meer weten over het programma en de onderwerpen? Wil je me persoonlijk vragen of deze workshop voor jou is? Stuur me dan een bericht via contact@praktijkzaken.nl

Liever een op een met je verhaal aan het werk? Dat kan ook - mail me dan voor een afspraak. Hoewel deze workshop ook een goede gelegenheid is om elkaar te ontmoeten en te leren kennen.

De locatie in Baarn, het theater De Speeldoos*, is ook uitnodigend om met elkaar aan de slag te gaan.

Ik verheug me er op je te ontmoeten.

Liever een factuur via ander systeem?
Mail me op contact@praktijkzaken.nl voor het reserveren van je stoel!

Met hartelijke groet,

Edwin M.R. Middelkoop, MBA
MKB Refocus Business Consultant

Mijn missie en waarom ik je graag help staat op mijn site.

Praktijkzaken - MKB Businesscoaching


*Locatie wordt definitief bepaald n.a.v. het aantal aanmeldingen. Regio Baarn/Bilthoven/Heuvelrug.

Delen met vrienden

Locatie

Theater de Speeldoos

Rembrandtlaan 35

3741 TA Baarn

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen