Regio muziekdag - Regio Brabant, Utrecht, Gelderland - 28 maart 2022

Venster Acties

Regio muziekdag - Regio Brabant, Utrecht, Gelderland - 28 maart 2022

Regionale muziekdag voor muziekdocenten

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Phoenix Cultuur 10-12 Verlengde Noordkade 5462 EH Veghel Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Met veel plezier nodigen het Prinses Christina Concours en haar landelijke partner CultuurConnectie jou en jouw collega muziekdocenten uit voor een nieuw initiatief: de Regionale Muziekdagen 2022.

De Regionale Muziekdagen 2022: 4 momenten van ontmoeting, inspiratie en inhoudelijk gesprekken met als thema:

Muziekles In Majeur: hoe bouw je in uitdagende tijden door aan een bloeiende lespraktijk met nieuwe vragen en verwachtingen van leerlingen?

Met de Regionale Muziekdagen wil het Prinses Christina Concours muziekdocenten uit heel Nederland bij elkaar brengen in een tijd dat die ontmoeting niet meer zo vanzelfsprekend is. Tijdens de 4 momenten die we hiervoor organiseren, bieden we de ruimte voor docenten om met elkaar in gesprek te gaan over de lespraktijk en om inspiratie op te doen om die lespraktijk te blijven ontwikkelen. We creëren een programma van max. 2 uur vol afwisseling tussen plenaire onderdelen en onderdelen waarin we in kleinere groepen deelnemers gericht doorspreken op vragen die spelen. En natuurlijk is er ruimte voor muziek!

De editie voor de regio Brabant/Utrecht/Gelderland op 28 maart 2022 wordt onder voorbehoud als fysieke bijeenkomst georganiseerd. Bij aanhoudende coronamaatregelen zal er een online alternatief plaatsvinden, gelijk aan de eerdere drie Regionale Muziekdagen. Na aanmelding houden we je op de hoogte!

Afbeelding van Regio muziekdag - Regio Brabant, Utrecht, Gelderland - 28 maart 2022