Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Meld je alvast aan voor de Regio Vecht Terug op 8 juni 2021, hét online event over lokale en regionale journalistiek.

Over dit evenement

De Regio Vecht Terug maakt een comeback, dit keer online. Op 8 juni in de middag organiseert het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek vanuit de studio van Beeld & Geluid hét digitale congres over lokale journalistiek.

Nooit stond de lokale journalistiek zo onder druk als in het afgelopen jaar. De vraag naar lokaal nieuws en onderzoeksjournalistiek steeg, terwijl de advertentie-inkomsten daalden. Hoe zorgen we er in de toekomst voor dat de fundamenten van de lokale journalistiek steviger worden?

Op het congres worden verschillende thema’s behandeld. We staan stil bij samenwerkingsverbanden en kijken in het kader van lokale netwerken naar community powered stories. Ook zal er aandacht zijn voor het verduurzamen van de lokale journalistiek.

Vragen stellen aan sprekers of het gesprek aangaan met andere bezoekers van De Regio Vecht Terug? Dat kan! Aan het eind van de middag kun je aan een van onze netwerktafels digitaal in gesprek gaan met experts uit de sector en andere bezoekers van het congres.

Wil je na het congres de verdieping in over bepaalde thema’s? SVDJ organiseert na 8 juni verdiepende sessies over de onderwerpen die op het congres de revue hebben gepasseerd. Meer informatie over het congres en de daaropvolgende sessies volgt snel, houd de website in de gaten.

Ben jij erbij tijdens hét online event over de lokale en regionale journalistiek? Schrijf je alvast in en blijf op de hoogte van het programma en de sprekers.

Binnenkort wordt het programma bekend gemaakt.

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen