Gratis

RegioinBedrijf Connect

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fort Lent

4 Bemmelsedijk

6663 KZ Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Dé B2B netwerkbijeenkomst voor directies en eindbeslissers, waarbij kennisdeling, interactie en connectie centraal staan.

Over dit evenement

Na roerige tijden geven de huidige ontwikkelingen ons gelukkig weer de ruimte om het netwerk van RegioinBedrijf op een verantwoorde manier samen te brengen en kennisdeling en verbinding te realiseren.

Op dinsdag 21 september a.s. organiseren wij, voor een select gezelschap, de netwerkbijeenkomst RegioinBedrijf Connect bij Fort Lent in Nijmegen .

Regionaal netwerk in contact

De netwerkbijeenkomst RegioinBedrijf Connect brengt directies en eindbeslissers, uit zowel het bedrijfsleven, onderwijsinstellingen als overheid, doelgericht en persoonlijk met elkaar in contact. De bijeenkomsten zorgen dankzij de zorgvuldig geselecteerde doelgroep voor effectief netwerken, waarbij kennisdeling en verbinding centraal staan.

Reserveer tijdig uw ticket

Door de gestelde maatregelen zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wilt u zeker zijn van een ticket? Meld u dan direct aan via de groene "registreer" button op deze pagina.

  • Deelname voor relaties is kosteloos
  • Organisaties buiten ons netwerk betalen € 150,- voor deelname
  • Wij verlenen voorrang aan de relaties binnen ons netwerk
  • Afmelden graag uiterlijk 48 uur voor de bijeenkomst, anders zijn wij genoodzaakt om € 50,- in rekening te brengen voor het diner

Heeft u nog vragen?

Voor vragen neemt u contact op via het telefoonnummer 0416-286181 of mail naar connect@regioinbedrijf.nl.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Fort Lent

4 Bemmelsedijk

6663 KZ Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator RegioinBedrijf

Organisator van RegioinBedrijf Connect

RegioinBedrijf verzorgt een uniek business-to-business concept voor ondernemers, overheid en onderwijs om de zakelijke regio op de kaart te zetten, de onderlinge samenwerking tussen de 3 O’s te bevorderen en de regionale economie te stimuleren.

Maak tijdens de netwerkbijeenkomst RegioinBedrijf Connect kennis met het netwerk van RegioinBedrijf en kom in contact met partijen die relevant zijn voor uw bedrijf of branche. De bijeenkomsten zorgen dankzij de zorgvuldig geselecteerde doelgroep van directie en eindbeslissers voor effectief netwerken, waarbij kennisdeling centraal staat.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen