Regionale Muziekdag Oost

Venster Acties

Regionale Muziekdag Oost

Uitnodiging Regionale Muziekdag Oost

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Schouwburg Odeon, Blijmarkt 25 Blijmarkt 8011 ND Zwolle Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Ben je op zoek naar contact met collega’s uit jouw vakgebied? Wissel je graag van gedachten over jouw dagelijkse lespraktijk en over de (groei)mogelijkheden voor je leerlingen? Klinkt een actief netwerk in jouw omgeving je als muziek in de oren?

Dan is de Regionale Muziekdag iets voor jou!

Met veel plezier nodigen het Prinses Christina Concours, het Nederlands Blazers Ensemble en regionale partners je uit voor de Regionale Muziekdag in Zwolle.

Thema ‘De leerling centraal’

Hoe bouw je als muziekdocent - samen met partners - aan een nieuw, actief netwerk waardoor jouw leerlingen hun talent optimaal kunnen ontwikkelen en het lesgeven voor jou nog leuker wordt? Namens onze lokale samenwerkingspartner Artez schetst Imre Kruis, o.a. werkzaam als docent Pedagogiek, Didactiek en Methodiek, een beeld van de kansen in de Oostelijke provincies. Daarnaast komen de lokale activiteiten van het NBE en het PCC ook uitgebreid aan bod.

Een cadeautje

Alle deelnemers aan de Regionale Muziekdag ontvangen een vrijkaart voor de Nationale Finale van het Prinses Christina Klassiek Concours op 22 april 2023 in Amare Den Haag.

Aanmelden is mogelijk tot vrijdag 3 maart.