Gratis

Regisseer je eigen leven

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Pand P

Leenderweg 65

5614 HL Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Leer hoe je met slechts 1% wijziging een compleet ander (werk)leven ervaart.

Frank Boon licht zijn powersessie toe:

“Wij voelen ons het gelukkigst en presteren het best als we doen waar we ons betekenisvol door voelen. Als we doen wat we leuk vinden èn goed in zijn. En JUIST DAAROM heb ik deze powersessie ontwikkeld.

Want de wereld verandert. Waar je vroeger makkelijk jaren op dezelfde plek kon zitten en een levenslang contract kon hebben, volgen de veranderingen zich nu in rap tempo op. En het houdt niet op. Er wordt steeds meer van je gevraagd. Je moet je continu aanpassen. Je moet ‘flexibel’ zijn, ‘wendbaar’ zijn, ‘duurzaam inzetbaar’ zijn (en nog meer van dat soort irritante containerbegrippen).

Feit is dat niks meer zeker lijkt en niet altijd meer kunt terugvallen op een vaste basis. En dat terwijl je JUIST DAAR zoveel waarde aan hechtte. Zekerheid. Het lijkt niet samen te kunnen vallen. Het lijkt tegenstrijdig. Maar dat is het niet. Want wat als ik je nu zeg dat die dingen WEL DEGELIJK samen kunnen vallen?

Doen wat je leuk vind…., de veiligheid van het hebben van een baan….,

ÈN daar ook nog eens zoveel geld mee kunnen verdienen dat je het leven kan leiden dat JIJ wilt….

Is het lastig? Wellicht.

Moet je daar grote wijzigingen voor doorvoeren? Absoluut niet.

Sterker nog; je hoeft SLECHTS 1% in je leven te wijzigen om precies terecht te komen waar jij wilt. Slechts 1%!

Geen grote inspanning. Geen inlevering van zekerheid. Alles draait om PRECIES kunnen aangeven wat jij wilt. Dan kun je op de juiste plek komen. En dat scheelt je weer een boel frustratie en HARD werk. En de leuke extraatjes als je op de juiste plek zit?

Je productiviteit stijgt met 33% (meer gedaan in minder tijd), je intrinsieke motivatie stijgt (nooit meer jezelf uit bed sleuren), en werk voelt niet eens als werk meer (je doet gewoon wat je leuk vindt en krijgt er nog betaald voor ook). Stel je eens voor dat je DAT kunt doen? Dat je werkelijk gaat doen wat je wil? Hoe zou dat voor je zijn?

Ik laat je in 1,5 uur zien dat waar je naar op zoek bent, er al die tijd al was en nu al beschikbaar voor je is. Ik help je daar te komen en het jou te laten ontdekken. Ik bied je de start aan van een 1% wijziging. Waardoor je met een totaal ander (en 100x beter) eindresultaat eindigt. Leer hoe je met 3 verschuivingen in je denken DIRECT meer invloed op jouw leven hebt. Alles begint met eigenaarschap nemen over jouw toekomst.

De regie in eigen handen nemen. Want de klok tikt. De wereld verandert. En tijd is schaars. Je wilt geen enkel moment onbenut laten. Tijd om het roer in eigen hand te pakken (voordat ANDEREN jouw toekomst gaan bepalen en je jouw lot in HUN handen legt). Tijd om zelf de regie over jouw leven te pakken. Tijd om eigenaar te worden van jouw toekomst. Sta klaar om tijdens de grote afsluiter op het puntje van je stoel te zitten. Een ervaring die je de rest van je leven bij zal blijven.”

Over de spreker

Frank Boon begeleidt al jaren mensen naar hun ideale leven. Hij heeft een unieke methode ontworpen waardoor het zo simpel wordt, dat iedereen het kan. En hij brengt het op zo’n manier, dat je er ook nog eens onwijs veel lol in hebt.

Zijn missie is om mensen te laten inzien wat er ècht toe doet, zodat iedereen zijn unieke waarde kan brengen. Want zodra jij begint met dat te geven, hoef je nooit meer iets te halen omdat anderen uit zichzelf al terug gaan geven.

Al meer dan duizend mensen hebben zich niet alleen laten inspireren en enorme inzichten gekregen tijdens zijn shows en trainingen, ze zijn ook overgegaan tot actie. En precies dát, tot actie overgaan, maakt al het verschil in een tijdperk waarin de kans op de loer ligt om toeschouwer te worden van je eigen leven. Alles draait om de regie pakken.

Laat je inspireren tijdens de powersessie. Maar veel belangrijker zijn de principes. Als je die je eigen maakt, heb je er de rest van je leven voordeel van.

“Alles wat je nodig hebt is er al. Je moet het alleen leren zien”


Netwerken

Na deze sessie is er voldoende gelegenheid om na te praten en te netwerken in het restaurantgedeelte van Pand P. Daar kun je ook wat eten of drinken. De menukaart kun je op de site van Pand P vinden.


Kosten en aanmelden

Aan de toegang tot de workshops van het In Between Café zijn geen kosten verbonden, je rekent alleen je eigen consumpties af. Wel staat er een potje klaar voor een vrijwillige bijdrage. Dus kijk en voel wat het je waard is geweest en doneer.
Om deel te kunnen nemen is vooraf aanmelden zeer gewenst. Klik op de knop REGISTREER om je aan te melden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Pand P

Leenderweg 65

5614 HL Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen